Çözüldü✓ Blackshark v2pro 2023 hakkında fikirleriniz lazım.

Peki para karşılığında 3d printerdan basan yerler var mı türkiyede bi

Ya ben kulaklığı zorlamadan direkt sadece takarken hafif esnetirim,kafamda küçük zaten temiz kullanırım yere düşürmem esnetmem öyle. Önceki modeli öyle kullandım. Bence kırılmaz ama bu insanlarda hayvan gibi davranmıyordur hepsi yani. Güncelleyeyim hocam kulaklığın garantisi 2yıl tekrardan yenilenmiş olarak vermişler bana ben garanti devam ediyor sanıyordum. Kullanacağım yani sorun olursa garantiye güveniyorum.
vallahi bu forumda da vardı ben çok nazik kullanıyom diyip sorun yaşayan arkadaşlar bir nevi mühendislik tasarım hatası yük bi noktada toplanınca bir anda menteşelerde kırılma olabiliyor dediğim gibi şans işi birazcık

vallahi bu forumda da vardı ben çok nazik kullanıyom diyip sorun yaşayan arkadaşlar bir nevi mühendislik tasarım hatası yük bi noktada toplanınca bir anda menteşelerde kırılma olabiliyor dediğim gibi şans işi birazcık
Teşekkür ediyorum.

2 yıl önce aldım fiziksel olarak hiç bir sorun yaşamadım.3 ay önce ses tekerleğinde dengesiz ses açma/kısma sorunu oldu keyfiyen garantiye gönderdim yenisini verdiler.
Hocam kulaklığın driverında değiştirdiğim ayarlar kulaklığa uygulanmıyor seste değişiklik olmuyor. Niye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık niye kırılsın ki ben kullanıyorum taş gibi daha çizik bile yok
Hocam kulaklığın driverında değiştirdiğim ayarlar kulaklığa uygulanmıyor seste değişiklik olmuyor. Niye?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka aynı sorunu başka bir arkadaşda yaşamışdı uygulamayı sil yüklerken konumu abd seç problem çözülmezse tekrar yazarsın özelden

pardon yanlış hatırlamışım
-Synapse uygulamasını kaldırın PC nin bölgesini ABD veya Avrupa,dilinide ingilizce yaptıktan sonra resetleyip tekrar yükleyin sorununuz çözülecektir.
Hocam size minnettarım vallahi çok teşekkürler. İyi akşamlar.

Geri