arkadaşlar merhabalar fujin pro aldım ama ses seviyesi yetersiz geldi bana iade edip itopyada indirimdeki blackshark v2 yi mi alsam diyorum oda 1399 tl 200 tl fazla vermiş olucam ama değer mi değmez mi bilmiyorum kullanan varsa öneri yapabilir mi ?
Eğer Anakart üzerinde ki ses yongası sağlam değilse, V2x'de sizi üzecektir.arkadaşlar merhabalar fujin pro aldım ama ses seviyesi yetersiz geldi bana iade edip itopyada indirimdeki blackshark v2 yi mi alsam diyorum oda 1399 TL 200 TL fazla vermiş olucam ama değer mi değmez mi bilmiyorum kullanan varsa öneri yapabilir mi ?
b550f gaming wifi 2 kullanıyorum supreme fx varEğer Anakart üzerinde ki ses yongası sağlam değilse, V2x'de sizi üzecektir.
O zaman alınır. Ben kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin.b550f gaming wifi 2 kullanıyorum supreme fx var
hocam ürün nasıl kaliteli mi bu çıkışlar 2 adet bir mikrofon ve hoparlör mü yoksa tekli ikisini de kullanabiliyormusunuz birde dts x ultra kullanılıyor mu ?O zaman alınır. Ben kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin.
Ürün Kaliteli, uzun kullanımda kafamda çok olmasada biraz ağırı yapıyor. Çıkışı mikrofon ve hoparlör olarak ayrı. DTS X kullanılıyor mu bilmiyorum, ben dolby atmos kullanıyorum. Ürünün içersinden çıkan 7.1 fasa fiso diyebilirim, sesi aşırı boğuk yapıyor.hocam ürün nasıl kaliteli mi bu çıkışlar 2 adet bir mikrofon ve hoparlör mü yoksa tekli ikisini de kullanabiliyormusunuz birde dts x ultra kullanılıyor mu ?