Neler Yeni

BlackWidow V3 LED'leri düzgün çalışmıyor

IIMERT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mertcan
BlackWidow V3 sahibiyim birkaç haftadır görsellerdeki LED problemini yaşıyorum. Tuş basmalarında ve algılamalarında herhangi bir problem yok ama kendi kafasına göre rastgele yanması sinir bozucu sadece belirli ana renkleri gösteriyor. Razer Synapse ile düzeltmeye çalıştım ama lakin olmuyor. Yazılımsal bir sıkıntı değil. MediaMarkt fiziksel mağazadan satın almıştım garantisi devam ediyor ama elimde fiziksel fatura bulunmuyor. Razer supporta yazdım onlar da fiziksel fatura görüntüsü istiyor teyit amaçlı. Nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. (grselde gözüktüğü üzere hiçbir tuş aydınlatması çalışmıyorken belirli tuşların LED'leri açık)

Ekler

• WhatsApp Image 2025-02-08 at 3.36.51 PM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-08 at 3.36.51 PM (1).jpeg
    523.5 KB · Hit: 4
  • WhatsApp Image 2025-02-08 at 3.36.51 PM (2).jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-08 at 3.36.51 PM (2).jpeg
    547 KB · Hit: 3
  • WhatsApp Image 2025-02-08 at 3.36.51 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-08 at 3.36.51 PM.jpeg
    519.5 KB · Hit: 3

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Elöve Geyik
BlackWidow V3 sahibiyim birkaç haftadır görsellerdeki LED problemini yaşıyorum. Tuş basmalarında ve algılamalarında herhangi bir problem yok ama kendi kafasına göre rastgele yanması sinir bozucu sadece belirli ana renkleri gösteriyor. Razer Synapse ile düzeltmeye çalıştım ama lakin olmuyor. Yazılımsal bir sıkıntı değil. MediaMarkt fiziksel mağazadan satın almıştım garantisi devam ediyor ama elimde fiziksel fatura bulunmuyor. Razer supporta yazdım onlar da fiziksel fatura görüntüsü istiyor teyit amaçlı. Nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. (grselde gözüktüğü üzere hiçbir tuş aydınlatması çalışmıyorken belirli tuşların LED'leri açık)
Hocam ledler renk oluştururken birden fazla rengin karışması ile oluşuyor.
ömrü dolmaya başlayınca renklerden bazıları sizin yaşadığınız gibi çalışmıyor ve renkler saçmalıyor.
MediaMarkt tan direkt olarak fatura çıkarabilirsiniz, isterseniz arama yoluyla , isterseniz herhangi bir MediaMarkt mağazasından fatura isteyebilirsiniz.
kayıtlı alıcı numarası ve isim soyisim ile halloluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,862
Üyeler
167,381
Son üye
sabopashaa
Top Bottom