Neler Yeni

Çözüldü✓ Blade 3070ti sistem aldım 650w sorun olur mu?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
BLADE-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Böyle bir sistem. Aldım içinde 650w psu var acaba psu bu sisteme yeter mi sonradan bir sorunla.karsilasirmiyim gerildim?
Psu ne?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Ar
Yanlış hatırlamıyorsam kartın 290w değeri var 600w psu öneriliyor ama işlemci için 65w taban 117w turbo tdp değeri var daha sonrasında psu değiştirmen gerekebilir.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Dediğim gibi hocam 650 W psu (power supply /güç ünitesi) var içinde malesef özelleştirmedim şimdi şüphem var
Hocam biliyorum ne olduğunu ama şuan o psu nun marka modeli ne? Sertifikasına, güç çıkışına falan bakacağım

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Bilgisayar Sistemleri
Hocam biliyorum ne olduğunu ama şuan o psu nun marka modeli ne? Sertifikasına, güç çıkışına falan bakacağım
Türkçenin yapısından dolayı sorulan sorular karşı tarafın tepkisi üzerine ilerliyor :D psu ne sorusu bir ürün gösterip bu ne demekle aynı düşündüm :D sizin profesyonel olarak özelliklerini sorduğunuzu anlamadım çoğu kişide anlamayabilir arkadaş bildirir umarım bende bu tarz sistemlere bakıyorum o yüzden şaşırdım sornuza kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BLADE-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Böyle bir sistem. Aldım içinde 650w psu var acaba psu bu sisteme yeter mi sonradan bir sorunla.karsilasirmiyim gerildim?
bladete-3070ti PSU :
Corsair CX750M 750W 80+ Bronze Yarı Modüler PSU (CP-9020222-EU)
Bu üstünde standart gelen siz kendinizmi topladınız başında zaten bi isim belirtmişsiniz ?

d1xl1te

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan d1xl1te
Arkadaş PSU ne yazınca marka sorduğunu anlamayan varsa çok şaşırdım açıkçası. Neden sorsun PSU ne diye? Komik olan yanında da 80+ Bronze yazıyor 😃 80 + Bronze A320M S2H Anakart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atahan
Benim hatam. Kusurabakmayin

ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze​

Türkçenin yapısından dolayı sorulan sorular karşı tarafın tepkisi üzerine ilerliyor :D psu ne sorusu bir ürün gösterip bu ne demekle aynı düşündüm :D sizin profesyonel olarak özelliklerini sorduğunuzu anlamadım çoğu kişide anlamayabilir arkadaş bildirir umarım bende bu tarz sistemlere bakıyorum o yüzden şaşırdım sornuza kusura bakmayın.

bladete-3070ti PSU :
Corsair CX750M 750W 80+ Bronze Yarı Modüler PSU (CP-9020222-EU)
Bu üstünde standart gelen siz kendinizmi topladınız başında zaten bi isim belirtmişsiniz ?
Ben aldıktan sonra değiştirdiler sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Orhan
Gerilecek bir şey yok. Yüzlerce sistem satıyorlar, test etmeden o PSU'yu koymamışlardır. PSU fanı gürültü yaparsa da yeni bir PSU alıp bunu da satarsınız en kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Atahan
Gerilecek bir şey yok. Yüzlerce sistem satıyorlar, test etmeden o PSU'yu koymamışlardır. PSU fanı gürültü yaparsa da yeni bir PSU alıp bunu da satarsınız en kötü.
Analdim hocam yani başıma gelecek en kötü şey normalden fazla. Gürültü yapması olur değil. Mi bu sistemle?

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Bilgisayar Sistemleri
Arkadaş PSU ne yazınca marka sorduğunu anlamayan varsa çok şaşırdım açıkçası. Neden sorsun PSU ne diye? Komik olan yanında da 80+ Bronze yazıyor 😃 80 + Bronze A320M S2H Anakart.
80+ Bronze nedir bilmem kusura bakmayın onlara dikkat etmiyoruz forumların en güzel yani karşındaki kim olduğu değil herkes bir birey soru ucu açık.
Konuyu açan arkadaş sende psu yu yaz adam sormuş bari yorum yapsın

Top Bottom