Neler Yeni

Blazing Sky X1 vs ASUS ROG GLADIUS III AimPoint V2

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Korkmaz
Blazing X1 ve F1 modeli PAW 3950 sensörü kullanıyor ve MVU'su Nordic 52840 piyasada ki en iyi özelliklere sahip diyorlar ama click sorunu gıcırtı sorunu var diyende var link:

Öte yandan Asus rog da hiç kötü gözükmüyor ama sensorlerini bilmiyorum link:

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih bülbül
X1 kullandım bazı kronikleri vardı ama memnundum esneme vardı şarj göstergesi tutarlı değildi onun haricinde performans olarak çok iyiydi en güncel mouse diyebilirim click flaan sorun yoktu bende ama malzeme kalitesi olarak kötü diyebilirim Palm tutuyorsan biçilmiş kaftan asus hakkında bi bilgi yok ama ergo mouse biraz farklı öbürü düz sana kalmış ihtiyacına bağlı

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Orhan
Blazing X1 ve F1 modeli PAW 3950 sensörü kullanıyor ve MVU'su Nordic 52840 piyasada ki en iyi özelliklere sahip diyorlar ama click sorunu gıcırtı sorunu var diyende var link:

2 gün önce asus rog aldık suanlık kötü bişeyini görmedim

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ferhat Bilgi
X1 kullandım bazı kronikleri vardı ama memnundum esneme vardı şarj göstergesi tutarlı değildi onun haricinde performans olarak çok iyiydi en güncel mouse diyebilirim click flaan sorun yoktu bende ama malzeme kalitesi olarak kötü diyebilirim Palm tutuyorsan biçilmiş kaftan asus hakkında bi bilgi yok ama ergo mouse biraz farklı öbürü düz sana kalmış ihtiyacına bağlı
X1 çok mantıklı geliyor fiyat bandına bakarsak yanında alıcı da geliyor 8k o şekilde çok uyguna geliyor bende alacak gibiyim kararısızm riske değer mi değmez mi

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Musa Topçu

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu

x1 pro kullanıyorum sarj gösterge problemini 1kere yaşadım ondada driver güncel değildi güncelleyince düzeldi, hemen gıcırtı sorununa gelirsek başparmağımla bastırınca çok hafif bir tık sesi geliyor bazıları pili 8kda yetmez diyordu ama ben 1 günü çıkarıyoum video izlerken sarj fln ediyorum sıkıntı olmuyor sarj etmeyi unutursamda yükleme ekranında bile az bişe takıyorum o bile götürüyor başka sorun varsa cevaplayabilirim

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Musa Topçu
Asus rogu cashback kampanyası ile 2kya almıştım 2.5 ay kullanıp 2300tlye sattım aj159 pro var diye

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
şahsen ben memnunum aldığıma pişman değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

gıcırtı sorunu çözümü var diyolardı bunu çok fazla araştırdım türkçe yabancı kaynaklardan gıcırtı sorununu yabancı kaynarklardan vida gevşeterek çözebilirsiniz yazıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih bülbül
X1 çok mantıklı geliyor fiyat bandına bakarsak yanında alıcı da geliyor 8k o şekilde çok uyguna geliyor bende alacak gibiyim kararısızm riske değer mi değmez mi
8 k biraz boş destekleyen oyun az desteklesede şarjı emiyor 2 k da kullanmak mantıklı stabil çalışıyor yine sana bağlı

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ferhat Bilgi
8 k biraz boş destekleyen oyun az desteklesede şarjı emiyor 2 k da kullanmak mantıklı stabil çalışıyor yine sana bağlı
Ya şu yüzden diyorum hani ben bu mouse alayım gerekirse hz değerini kendim ayarlarım ama o teknoloji bulunsun belki 5 6 yıl aynı mouse kullanacağım o yüzden istiyorum e bir yandan da 8k alıcı yanında veriliyor bildiğim kadarıyla 700 800 tl piyasa fiyatı çok uyfuna geliyor anlayacağınız

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Korkmaz
x1 pro kullanıyorum sarj gösterge problemini 1kere yaşadım ondada driver güncel değildi güncelleyince düzeldi, hemen gıcırtı sorununa gelirsek başparmağımla bastırınca çok hafif bir tık sesi geliyor bazıları pili 8kda yetmez diyordu ama ben 1 günü çıkarıyoum video izlerken sarj fln ediyorum sıkıntı olmuyor sarj etmeyi unutursamda yükleme ekranında bile az bişe takıyorum o bile götürüyor başka sorun varsa cevaplayabilirim
Alınır diyorsun yani sorun falan çıkartmadı sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,152
Üyeler
163,275
Son üye
Jigsawsy
Top Bottom