Blazing Sky X1 vs ASUS ROG GLADIUS III AimPoint V2

Alınır diyorsun yani sorun falan çıkartmadı sana
ben memnunum ama şans işi tabikide sadece çok ufak tık sesi geliyor orda beni rahatsız etmiyor zaten kulaklık takıyorum takmasam bile çok az geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bildiklerimi tecrübemi anlattım sana kalmış son karar

Rog çok ağır bilek ağrıtıyor fps oynuyorsan tavsiye etmem

Rog çok ağır bilek ağrıtıyor fps oynuyorsan tavsiye etmem
Çoğunlukla öyle hocam teşekkür ederim

ben memnunum ama şans işi tabikide sadece çok ufak tık sesi geliyor orda beni rahatsız etmiyor zaten kulaklık takıyorum takmasam bile çok az geliyor

ben bildiklerimi tecrübemi anlattım sana kalmış son karar
Evet şans işi tabii. Ben sadece kronik dedikleri sıkıntı sende çıktımı ya da malzeme kalitesini merak etmiştim o kadar, teşekkürler

Evet şans işi tabii. Ben sadece kronik dedikleri sıkıntı sende çıktımı ya da malzeme kalitesini merak etmiştim o kadar, teşekkürler
O zaman hafif mouselara yönel hocam rogu kesinlikle listene ekleme kalite olarak çok iyi olsa da fazla ağır bileği ağrıyor insanın

bende sorun yoktur 3 ay oldu bu arada onuda söyliyeyim gayet memnunum

Hocam ben sizin dediğiniz klavyede hâlâ arada kaldım EK75Pro almak istiyorum ama bir blue switch kadar ses çıkarmıyor dedi
Sesli bir şey istiyorsan EK871GTR'ın blue switchini alabilirsin pro'nun kullandığı switchler sesli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,468
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri