TalhaUmut 80+ Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 2 15 Haziran 2022 #1 SD kartıma android tabanlı BlissOS kurdum ancak yeniden başlattığımda windows açıldı.Androide geri nasıl geçebilirim?
SD kartıma android tabanlı BlissOS kurdum ancak yeniden başlattığımda windows açıldı.Androide geri nasıl geçebilirim?
EFI Shell 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 9,214 Reaksiyon skoru 5,435 15 Haziran 2022 #2 UmutAmaPembe yazmış: SD kartıma android tabanlı BlissOS kurdum ancak yeniden başlattığımda windows açıldı.Androide geri nasıl geçebilirim? Devamı için tıklayın... SD kart derken? Dahili depolamanız mı? Öyleyse o eMMC 4.x lerden bir şey ya da eMCP olmalı.
UmutAmaPembe yazmış: SD kartıma android tabanlı BlissOS kurdum ancak yeniden başlattığımda windows açıldı.Androide geri nasıl geçebilirim? Devamı için tıklayın... SD kart derken? Dahili depolamanız mı? Öyleyse o eMMC 4.x lerden bir şey ya da eMCP olmalı.
TalhaUmut 80+ Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 2 15 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Harici depolama normalde PC açıldığında BlissOS menüsünün açılması gerekiyor ama açılmıyor.1-2 kere yeniden kurdum yine olmadı
Harici depolama normalde PC açıldığında BlissOS menüsünün açılması gerekiyor ama açılmıyor.1-2 kere yeniden kurdum yine olmadı