Huylanma sorun yok site güvenilir zaten ama o fiyat vermiyor yani indirim kod vs kullandığın zmaan veriyor dün aliexpress 1800 TL aldım direk iptal ettim ödemesi yapıldığı zaman bangoo alacağımNormalde direkt tr teslimde vergi çıkmıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bu aşırı ucuz insan huylanıyor
İndirim koduyla 1250 tl oluyor extra bir şey ödemeyecek miyim yaniHuylanma sorun yok site güvenilir zaten ama o fiyat vermiyor yani indirim kod vs kullandığın zmaan veriyor dün aliexpress 1800 TL aldım direk iptal ettim ödemesi yapıldığı zaman bangoo alacağım
Hayır ama unutma altta mail Türkiye seçeceksin oda zaten 90tl ekİndirim koduyla 1250 TL oluyor extra bir şey ödemeyecek miyim yani
Hayır bakın nakliye sigortası 98 olacak onu işaretleyin böyle olacaktırAlıntıyı görüntüleBu şekilde değil mi
Hocam bütün bilgileriniz gözüküyor.Hayır bakın nakliye sigortası 98 olacak onu işaretleyin böyle olacaktır
Düzeltim
Düzelttim hocam teşekkür ederim fark etmedimHocam bütün bilgileriniz gözüküyor.
Gateron Yellow dan iyidir.Box'u fazla bilmiyorum, @M.A.Y.
Hocam nasıl 1090₺ ödediniz 1250₺ olacaktı.Çektim birtane bende inşallah salatalık çıkmaz
Alıntıyı görüntüle
Çektim birtane bende inşallah salatalık çıkmaz
Alıntıyı görüntüle
Banggood Priority Shipping seçtiyseniz kapıda vergi çıkabilir. Turkey direct mail ile alınca ek vergi çıkmıyor. Defalarca böyle alışveriş yaptım. |