❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Yahu kanka bu arkadaşla ben farklı bir dünyada mi yaşıyorum çözemedim. Meyve suyu 30 TL cipsler 22 TL neyse böyleleriyle tartışmayacağım
Gelip burda tartışma çıkarıp ilgi çekmeye çalışıyor işte kendi çapında.

Hayırlı olsun gülegüle kullanın inşallah bir gün bana da nasip olur diyeceğine saçmalıyor. Hadi mantıklı bir şekilde bu paraya bu alınmaz daha iyisi var vs dese neyse.

1 kilo mercimek 40 TL. Hadi onu da geçtim. 2 tane tavuk göğüsü 109 TL olum siz ekmek makarnayla mı besleniyorsunuz sadece ? bunun sosu ketçapı salçası yok mu nasıl bir hayat bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin yaşını merak ettim ben valla
Bak işte kendin de marketten örnek veriyorsun.Bunlar ihtiyaçtır ve zaten alınır.Klavye ihtiyaç değildir.Arasındaki farkı anlayamıyorsunuz.

Şu ülkede ki insanlar dünyada en çok saatle çalışan ve en az parayla çalışanlar listesinde. Hayvan gibi çalışıp neye ihtiyacımız olduğunu ne alacağımıza böyle insanlar karışıyor. Tokmak kafalılar ya
Hayvan gibi çalışmaya devam et o zaman bu kafayla asla ilerleyemezsin.

Forumun klasigi bu, her ekipman indirimi konusuna gelip ya buna bu kadar verilir mi, değmez falan filan diyorlar 50 sayfa tartısma oluyor isin sonunda konu kilitleniyor :D
Ben dahil su klavyeyi 1200TL'den kaciranlara gecmis olsun
arkadasa da ekran klavyesiyle mutluluklar malum klavye ihtiyac degil ya

Bak işte kendin de marketten örnek veriyorsun.Bunlar ihtiyaçtır ve zaten alınır.Klavye ihtiyaç değildir.Arasındaki farkı anlayamıyorsunuz.
La olum sana mı soracaz neyin ihtiyaç olup olmadığını ? Bilgisayarım varsa ihtiyaçtır alla alla bu nasıl bir kafa anasını ya

Uygunsuz davranış

Hayırlı olsun gülegüle kullanın inşallah bir gün bana da nasip olur diyeceğine saçmalıyor. Hadi mantıklı bir şekilde bu paraya bu alınmaz daha iyisi var vs dese neyse.
Fotoğraftaki tipten ergen bir veled olduğun anlaşıldığı için ekstra parmaklarımı hareket ettirmeye bile değmezsin.

Forumun klasigi bu, her ekipman indirimi konusuna gelip ya buna bu kadar verilir mi, değmez falan filan diyorlar 50 sayfa tartısma oluyor isin sonunda konu kilitleniyor :D
Ben dahil su klavyeyi 1200TL'den kaciranlara gecmis olsun
arkadasa da ekran klavyesiyle mutluluklar malum klavye ihtiyac degil ya
Ulan avel bende zaten iyi bir klavye var.Ama gidipte fuzili daha fazlasını almam neyse siz böyle harcama yaptıkça dahada zam koysunlar iyi olur.

Uygunsuz davranış
La olum sana mı soracaz neyin ihtiyaç olup olmadığını ? Bilgisayarım varsa ihtiyaçtır alla alla bu nasıl bir kafa anasını ya
Ulan avel verdiğin örneğe cevap veriyorum neyin ihtiyaç olup olmadığınımı sorcaz diyor çıldırıcam.O zaman alıntılamıycan.

Fotoğraftaki tipten ergen bir veled olduğun anlaşıldığı için ekstra parmaklarımı hareket ettirmeye bile değmezsin.

Ulan avel bende zaten iyi bir klavye var.Ama gidipte fuzili daha fazlasını almam neyse siz böyle harcama yaptıkça dahada zam koysunlar iyi olur.
sogan ekmek yemeye devam dost

Uygunsuz davranış
Ulan avel verdiğin örneğe cevap veriyorum neyin ihtiyaç olup olmadığınımı sorcaz diyor çıldırıcam.O zaman alıntılamıycan.
Olum sen insanlara hakaret etmeden duramıyor musun ? Kes be kafasız herif engel bir şeyi bir kerede anlasanız şaşarım zaten. Ekmek kafa

Yemin ediyorum sanayide maymun jonta sıkıyor buda onlardan anca o kadar işe yarıyor

Abur cubur 200 300 tl tutuyor diyoruz obez diyor klavye 1000tl neymiş o zaman insanların durumu kötü değilmiş. Abur cubur buna göre ne oda soru işareti

İhtiyaçların alanına göre değişir, bilgisayarın varsa da klavye de ihtiyaç. Uzun ömürlü bir şey arıyorsan da 1K altına 2-3 istisna dışında düzgün bir şey bulunmuyor boşuna edebiyat yapmaya gerek yok, ''Öyle ya abur cubur fiyatları baz alınarak ülke ekonomisi hesaplanıyor'' diyorsun ama aynı zamanda bi klavyeye 1800 veriyorlar, bu ülkenin durumu iyi mi kötü mü çözemedim diyorsun kendinle çelişmiyor musun şimdi? :D
Bak şimdi düzgünce anlatıyorum.İhtiyacın önce kelime anlamını öğrenelim.Daha sonra klavyenin ihtiyaç olmadığını kavrayalım.Sonuçta 100 liralık klavyede bilgisayarı kontrol eder.Ben almayın demiyorum alan alsın bu beni ilgilendirmez.Fakat bu 1800 TL'nin normal olmadığını ve klavye için gerek olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.Pahalılık algınız bozulduğu için şuan bunu diyebiliyorsunuz.Oysaki klavye için şu durumda bile çok pahalı.Bak param olduğu halde bunu söylüyorum.Ben o lafımı sadece kendi yorumumu söyleyip geçtim.Uzatılacağını veya kuduracağınızı düşünmedim.Çelişki felan yok.

Soğan ekmek senin gibiler yer ben yemiyorum.Hatta klavyeyi ekmek arası yap ye nasıl olsa ihtiyaç.

Abur cubur 200 300 TL tutuyor diyoruz obez diyor klavye 1000tl neymiş o zaman insanların durumu kötü değilmiş. Abur cubur buna göre ne oda soru işareti
1.jpg
2.jpg

Bak şimdi düzgünce anlatıyorum.İhtiyacın önce kelime anlamını öğrenelim.Daha sonra klavyenin ihtiyaç olmadığını kavrayalım.Sonuçta 100 liralık klavyede bilgisayarı kontrol eder.Ben almayın demiyorum alan alsın bu beni ilgilendirmez.Fakat bu 1800 TL'nin normal olmadığını ve klavye için gerek olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.Pahalılık algınız bozulduğu için şuan bunu diyebiliyorsunuz.Oysaki klavye için şu durumda bile çok pahalı.Bak param olduğu halde bunu söylüyorum.Ben o lafımı sadece kendi yorumumu söyleyip geçtim.Uzatılacağını veya kuduracağınızı düşünmedim.Çelişki felan yok.
@Abdullah Hacıgül Abi şu yorumu güzelce okur musun. Bu insanlara bunu anlatmak neden bu kadar zor.

Soğan ekmek senin gibiler yer ben yemiyorum.Hatta klavyeyi ekmek arası yap ye nasıl olsa ihtiyaç.
Aynen dostum 100TL'lik klavyenle mutluluklar

Geri