❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Benimde kargoya verilmedi onunla aynı anda mouse sipariş etmiştim o yola çıkmış bunda tık yok

Benim kargoya verildi.

bende böyle görünüyor
1689029181981.png

alan dostlarım telaş olmayın süreç banggooddakı gıbıyse 17-18 gun ıcınde max elinize ulaşacaktır bendede 10-12 gun paket sterilize edildi ve gönderildi ekranında beklemişti sonra bi anda hızlıca uçakla geldi gümrükten geçti vs

Sesini beğenmeyip switch değiştirmek isteyen olursa 3/5pin mekanik switchler bu klavye ile uyumlu aklınızda olsun. Buradan beğendiğiniz modelin sesini araştırıp alabilirsiniz. Benim bulabildiğim kaliteli en uygun bunlar var.

Sesini beğenmeyip switch değiştirmek isteyen olursa 3/5pin mekanik switchler bu klavye ile uyumlu aklınızda olsun. Buradan beğendiğiniz modelin sesini araştırıp alabilirsiniz. Benim bulabildiğim kaliteli en uygun bunlar var.

İlk kes görüyorum gül kırmızı swich 😁 ses farklı önerin nedir reis ben sessiz arıyorum

Aliexpresste yeni hesap açıp fake holy panda alabilirsiniz tactile hoşunuza gidiyorsa. Hissiyat olarak orjinali ile %80 aynı. Vergi dahil 60 adet 280 TL.

Son düzenleme:
İlk kes görüyorum gül kırmızı swich 😁 ses farklı önerin nedir reis ben sessiz arıyorum
Bir sürü seçenek var. Ben de hepsini bilmiyorum. Kendi araştırdığıma göre bu gül kırmızısı ve silver switcheri beğendim. Kendin tek tek bakman gerekiyor .

TR'den 10lu paket olarak almak isteyen varsa buna bakabilir.

Bir sürü seçenek var. Ben de hepsini bilmiyorum. Kendi araştırdığıma göre bu gül kırmızısı ve silver switcheri beğendim. Kendin tek tek bakman gerekiyor .

TR'den 10lu paket olarak almak isteyen varsa buna bakabilir.

Bı tık pahalı geldi sanki

Buradan alındığı zamam

Buradan daha uygun geliyor 30 40 TL uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,289
Üyeler
187,022
Son üye
nht42
Geri