Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Dün kuponla birlikte 1145 TL'ye aldım :)
sil olm gızlı bılgı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam selam. Bende klavyeyi dün satın aldım 1100TL'ye. Hangi switch kullanıyorsunuz ben Kailh aldım. Bataryası kaç gün gidiyor? Şarj kaç saat'de oluyor? Bir kaç görsel atabilir misiniz ve klavyeyi anlatır mısınız biraz?
.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Sipariş kısmına numarayı yanlış girdim sıkıntı olur mu?

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
bende 1145 tlden sipariş verdim bakalım nasılmış

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Rıfat Avcı
Stok olsa alıp keycapsleri değiştirirdim uygunmuş fiyatı

Butxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf kasap
Uygun keycaps’leri nasıl bulurum arkadaşlar?

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Bak şimdi düzgünce anlatıyorum.İhtiyacın önce kelime anlamını öğrenelim.Daha sonra klavyenin ihtiyaç olmadığını kavrayalım.Sonuçta 100 liralık klavyede bilgisayarı kontrol eder.Ben almayın demiyorum alan alsın bu beni ilgilendirmez.Fakat bu 1800 TL'nin normal olmadığını ve klavye için gerek olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.Pahalılık algınız bozulduğu için şuan bunu diyebiliyorsunuz.Oysaki klavye için şu durumda bile çok pahalı.Bak param olduğu halde bunu söylüyorum.Ben o lafımı sadece kendi yorumumu söyleyip geçtim.Uzatılacağını veya kuduracağınızı düşünmedim.Çelişki felan yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğan ekmek senin gibiler yer ben yemiyorum.Hatta klavyeyi ekmek arası yap ye nasıl olsa ihtiyaç.
Kişi ihtiyacını kullanım alanına ve standardına göre belirler.Kendi kıstasınıza göre ayırmadan önce insanların konfor alanlarının farklk olduğunu bilmen gerekiyor zeki arkadaşım.Telefon bir ihtiyaç mı ? Ben sosyal medyayı çok uzun kullanan içerik üreticisi ya da sürekli fotoğraf paylaşan biri değilim bu yüzden iphone kullanmak istemedim çünkü bana göre o paraları haketmiyordu.
Aynı şekilde sadece mmorpg oynayan ve o kafada ilerleyen arkadaşımın tercihlerinde ki fare algısı bir fareye max 250tl veririm (usd"18-19).Ama ben fareye 2000 tl veriyorum ve bu benim konfor alanıma göre bir ihtiyaç zeki kardeşim.İnşallah yaşamında önemli bir yere gelebilecek yetkinliğe sahip olursun çünkü burdan biraz cahile benziyorsun.

Top Bottom