bende de aynı şekilde gözüküyor hocam
bende de aynı şekilde gözüküyor hocam
Aliexpress mi aldınız
İptal etme 500 liraya yeni switch al. Hangisinin sesini beğenirsen. Lineer istiyorsan attığım gül kırmızısı ve Gümüş hız çok iyi.Agalar ben kalvyeyi iptal edicem, white switchin sesi beni rahatsız etti. Bu paraya başka ne alınabilir?
Hocam önerdiğiniz switchlerin bir ses videosunu atabilir misiniz? Tok bir ses mi. Bu üstünde gelen switchde hiç sevmediğim bluelarda olan yay sesi aşırı belli oluyor.İptal etme 500 liraya yeni switch al. Hangisinin sesini beğenirsen. Lineer istiyorsan attığım gül kırmızısı ve Gümüş hız çok iyi.
Ses kullanıla keycap ve klavye gövdesineg öre değişebilir ama güzel sesleri var.Hocam önerdiğiniz switchlerin bir ses videosunu atabilir misiniz? Tok bir ses mi. Bu üstünde gelen switchde hiç sevmediğim bluelarda olan yay sesi aşırı belli oluyor.
Tüm switchleri değiştirmek zorunda değilsin. 26 harf+ esc+enter+space+ctrl+shift+1234 ve geri kalanlarına da en çok kullandığın tuşlar. 45 yeter yani.Hocam artı olarak yeni switch almak çok maliyetli. Attığını 45 likten 2 tane almam lazım ve fiyat 900 leri buluyor öyle.
Sesli güzelmiş hocam ama dediğim gibi çok masraflı oluyor. Bu kadar vereceğime direkt Apex pro tkl mi alsam hazır indirimde iken? Mantıklı olur mu sizce.Ses kullanıla keycap ve klavye gövdesineg öre değişebilir ama güzel sesleri var.
her türlü iade etme kardeş sahibinden de çok rahat 1500 üstüne satarsın. Forumda bile almak isteyen çıkar.Sesli güzelmiş hocam ama dediğim gibi çok masraflı oluyor. Bu kadar vereceğime direkt Apex pro tkl mi alsam hazır indirimde iken? Mantıklı olur mu sizce.
İyide 1800'e aldım, neden 1500e satmak istiyim kiher türlü iade etme kardeş sahibinden de çok rahat 1500 üstüne satarsın. Forumda bile almak isteyen çıkar.
Sen aliexpressten alanlardansın o zaman. Ben 1250'ye aldığını varsayıyorum. Sen bilirsin ama SS apex pro hakkında bilgim yok.İyide 1800'e aldım, neden 1500e satmak istiyim ki
1250den alsam switch değiştirmeyi düşünürdümde böyle iken apex pro alabiliyorum. Ve işin garibi şuan SS apex pro tkl den yazıyorumSen aliexpressten alanlardansın o zaman. Ben 1250'ye aldığını varsayıyorum. Sen bilirsin ama SS apex pro hakkında bilgim yok.