Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
30 sayfa mesaj okumak işkenci gibi tek bir sorum var bu klavye alınır mı parasını hak ediyor mu?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
30 sayfa mesaj okumak işkenci gibi tek bir sorum var bu klavye alınır mı parasını hak ediyor mu?
Sana tek cevap vereceğim uzatmadan almaya değer almayan insan bin pişman olur.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
En İyi Cevap
3
kablosuzunda sorun yok kasası da en iyi kasalardan birisi hocam tek sorunu switch i o da sesinden kaynaklı yokda kaliteli bir switch mis gibi klavye
en iyi falan değil bence kasası sonuçta plastik, ss'in ki daha iyi. Kablosuzuda forumda 1 den fazla kişiden duydum bilmiyorum. Switch değişnce ss le aynı paraya geliyor. SS daha mantıklı. Yellowla alsam iade etmezdim.

KeyN_N

80+
en iyi falan değil bence kasası sonuçta plastik, ss'in ki daha iyi. Kablosuzuda forumda 1 den fazla kişiden duydum bilmiyorum. Switch değişnce ss le aynı paraya geliyor. SS daha mantıklı. Yellowla alsam iade etmezdim.
Mantık kısmı size kalmış şonucta zevk meselesi ancak ben daha iyi olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. BlitzWolf hazır modlu ve stableri çok iyi. SS'in benzer toklukta ses vermesinin imkanı yok.

En İyi Cevap
3
Mantık kısmı size kalmış şonucta zevk meselesi ancak ben daha iyi olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. BlitzWolf hazır modlu ve stableri çok iyi. SS'in benzer toklukta ses vermesinin imkanı yok.
O tokluğu aramıyorum zaten, aynı paraya gelince SS in küçük artıları varken o daha mantıklı geldi ancak zaten ss biteli çok oldu ikisinide alamadım :D

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
hala ss daha mantıklı falan diyorsun tamam dostum ss al geç sen :D ekstra olarak lube ve stabilizerlarla falan uğraş klavyeye basım hissiyatın iğrenç ötesi olsun kullan öylece stock tamam.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
hala ss daha mantıklı falan diyorsun tamam dostum ss al geç sen :D ekstra olarak lube ve stabilizerlarla falan uğraş klavyeye basım hissiyatın iğrenç ötesi olsun kullan öylece stock tamam.
Dostum acayip övdün bu klavyeyi , normalde alıp direk kullanacaktım fakat senin için detaylı bi video çekeceğim . Referans olur hem almak isteyenlere . Bilgine sağlık.

En İyi Cevap
3
Uygunsuz davranış
Şuan elimin altında olmasa inanıcam sana da sen fanboylardan bile betersin, saçma sapan bi hatersın. Blokladım geçtim. Ayrı paraya gelirken daha fazla özellikli ss alamın nesi yanlış? Malzeme kalitesi olarakta daha iyi. Beynini kullanmadan bir şeye odaklanan apk fanları gibisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum acayip övdün bu klavyeyi , normalde alıp direk kullanacaktım fakat senin için detaylı bi video çekeceğim . Referans olur hem almak isteyenlere . Bilgine sağlık.
Hangi switchi aldınız? sarı mı beyaz mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,803
Üyeler
163,555
Son üye
lisagawski
Top Bottom