DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Bilmiyorum forumda öyle diyorlardır.BW kablosuzunda ne gibi bir sorun var?
Bilmiyorum forumda öyle diyorlardır.BW kablosuzunda ne gibi bir sorun var?
kablosuzunda sorun yok kasası da en iyi kasalardan birisi hocam tek sorunu switch i o da sesinden kaynaklı yokda kaliteli bir switch mis gibi klavyeBilmiyorum forumda öyle diyorlardır.
Ediyor.30 sayfa mesaj okumak işkenci gibi tek bir sorum var bu klavye alınır mı parasını hak ediyor mu?
Sana tek cevap vereceğim uzatmadan almaya değer almayan insan bin pişman olur.30 sayfa mesaj okumak işkenci gibi tek bir sorum var bu klavye alınır mı parasını hak ediyor mu?
Sana tek cevap veriyorum OKU30 sayfa mesaj okumak işkenci gibi tek bir sorum var bu klavye alınır mı parasını hak ediyor mu?
Ediyor.
Anladım teşekkür ederim 1865 TL denk geliyor normal fiyatı sanırım 2k - 2.5k arası teşekkürler cevap için.Sana tek cevap vereceğim uzatmadan almaya değer almayan insan bin pişman olur.
Tahmini ne zaman gelir bu arada daha önce aliexpress'ten alışveriş yapmadım da?Ediyor.
en iyi falan değil bence kasası sonuçta plastik, ss'in ki daha iyi. Kablosuzuda forumda 1 den fazla kişiden duydum bilmiyorum. Switch değişnce ss le aynı paraya geliyor. SS daha mantıklı. Yellowla alsam iade etmezdim.kablosuzunda sorun yok kasası da en iyi kasalardan birisi hocam tek sorunu switch i o da sesinden kaynaklı yokda kaliteli bir switch mis gibi klavye
Mantık kısmı size kalmış şonucta zevk meselesi ancak ben daha iyi olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. BlitzWolf hazır modlu ve stableri çok iyi. SS'in benzer toklukta ses vermesinin imkanı yok.en iyi falan değil bence kasası sonuçta plastik, ss'in ki daha iyi. Kablosuzuda forumda 1 den fazla kişiden duydum bilmiyorum. Switch değişnce ss le aynı paraya geliyor. SS daha mantıklı. Yellowla alsam iade etmezdim.
O tokluğu aramıyorum zaten, aynı paraya gelince SS in küçük artıları varken o daha mantıklı geldi ancak zaten ss biteli çok oldu ikisinide alamadımMantık kısmı size kalmış şonucta zevk meselesi ancak ben daha iyi olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. BlitzWolf hazır modlu ve stableri çok iyi. SS'in benzer toklukta ses vermesinin imkanı yok.
hala ss daha mantıklı falan diyorsun tamam dostum ss al geç sen ekstra olarak lube ve stabilizerlarla falan uğraş klavyeye basım hissiyatın iğrenç ötesi olsun kullan öylece stock tamam.en iyi falan değil bence kasası sonuçta plastik, ss'in ki daha iyi. Kablosuzuda forumda 1 den fazla kişiden duydum bilmiyorum. Switch değişnce ss le aynı paraya geliyor. SS daha mantıklı. Yellowla alsam iade etmezdim.
Dostum acayip övdün bu klavyeyi , normalde alıp direk kullanacaktım fakat senin için detaylı bi video çekeceğim . Referans olur hem almak isteyenlere . Bilgine sağlık.hala ss daha mantıklı falan diyorsun tamam dostum ss al geç sen ekstra olarak lube ve stabilizerlarla falan uğraş klavyeye basım hissiyatın iğrenç ötesi olsun kullan öylece stock tamam.
Şuan elimin altında olmasa inanıcam sana da sen fanboylardan bile betersin, saçma sapan bi hatersın. Blokladım geçtim. Ayrı paraya gelirken daha fazla özellikli ss alamın nesi yanlış? Malzeme kalitesi olarakta daha iyi. Beynini kullanmadan bir şeye odaklanan apk fanları gibisin.hala ss daha mantıklı falan diyorsun tamam dostum ss al geç sen ekstra olarak lube ve stabilizerlarla falan uğraş klavyeye basım hissiyatın iğrenç ötesi olsun kullan öylece stock tamam.
Hangi switchi aldınız? sarı mı beyaz mıDostum acayip övdün bu klavyeyi , normalde alıp direk kullanacaktım fakat senin için detaylı bi video çekeceğim . Referans olur hem almak isteyenlere . Bilgine sağlık.