Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Şuan elimin altında olmasa inanıcam sana da sen fanboylardan bile betersin, saçma sapan bi hatersın. Blokladım geçtim. Ayrı paraya gelirken daha fazla özellikli ss alamın nesi yanlış? Malzeme kalitesi olarakta daha iyi. Beynini kullanmadan bir şeye odaklanan apk fanları gibisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi switchi aldınız? sarı mı beyaz mı
Beyaz dostum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şuan elimin altında olmasa inanıcam sana da sen fanboylardan bile betersin, saçma sapan bi hatersın. Blokladım geçtim. Ayrı paraya gelirken daha fazla özellikli ss alamın nesi yanlış? Malzeme kalitesi olarakta daha iyi. Beynini kullanmadan bir şeye odaklanan apk fanları gibisin.
SS'in bana göre tek artısı omnipotent switchleri ve ekranı.
Blitzwolf'un kasası "plastik" diye daha kalitesiz olduğunu varsayamazsın çünkü her plastik kalitesiz değil. Kaliteli plastik seçenler de var daha güzel bir ses için.
Kailh box white switchlerin sesini de ben beğendim. Outemu blue gibi değil.
Hotswap ve kablosuz oluşu blitzwolf'u benim için daha iyi bir seçenek yapıyor. Herkes ihtiyacına göre alıyor. Birini alırken diğerini gömmenin mantığı yok.
İkisi de aynı fiyat olsa ihtiyacına göre kıyaslama yaparsın ama 1250 TL'ye alabilenler için SS bakmak mantıklı değil. 1800 liraya aldıysan ve switch değiştirmek çok önemliyse o zaman kablosunu dert etmeden lcd ekranı, omnipotent switchleri ve TR garantisi için SS alınabilir.

Hayırlı olsun bence uzatmanın mantığı yok.

Son düzenleme:

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Bu klavyedeki white box switch nasıl bilgisi olan var mı? Sesi tok mu değil mi veya lineer mi tactile mi

En İyi Cevap
3
Razer'in bana göre tek artısı omnipotent switchleri ve ekranı.
Blitzwolf'un kasası "plastik" diye daha kalitesiz olduğunu varsayamazsın çünkü her plastik kalitesiz değil. Kaliteli plastik seçenler de var daha güzel bir ses için.
Kailh box white switchlerin sesini de ben beğendim. Outemu blue gibi değil.
Hotswap ve kablosuz oluşu blitzwolf'u benim için daha iyi bir seçenek yapıyor. Herkes ihtiyacına göre alıyor. Birini alırken diğerini gömmenin mantığı yok.
İkisi de aynı fiyat olsa ihtiyacına göre kıyaslama yaparsın ama 1250 TL'ye alabilenler için SS bakmak mantıklı değil. 1800 liraya aldıysan ve switch değiştirmek çok önemliyse o zaman kablosunu dert etmeden lcd ekranı, omnipotent switchleri ve TR garantisi için SS alınabilir.

Hayırlı olsun bence uzatmanın mantığı yok.
Razer almadım ki ben

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
En İyi Cevap
3
Kailh box white

Sağlık olsun o zaman.
SS ile razerı yanlış yazmışsınız :D . Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş fanboyluğu bırakmıyor. Blitzwolfun kasası kaliteli bir plastik ancak sonuçta plastik. Kablosuzu olması benim içinde artı ancak siz sanırım sorunlu olduğunu yazdığınız için kablolu olarak değerlendirdim. Ek oalrak SS in indirimi bittiği için kaçırdım tekrar stoğa yellow girerse yellow yoksa başka klavye bakıcam.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun
SS ile razerı yanlış yazmışsınız :D . Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş fanboyluğu bırakmıyor. Blitzwolfun kasası kaliteli bir plastik ancak sonuçta plastik. Kablosuzu olması benim içinde artı ancak siz sanırım sorunlu olduğunu yazdığınız için kablolu olarak değerlendirdim. Ek oalrak SS in indirimi bittiği için kaçırdım tekrar stoğa yellow girerse yellow yoksa başka klavye bakıcam.
sen git ss al abicim hadi stock ss klavye kullanıp top tier custom klavyeyi gömen cahilin tekisin millet bir tarafıyla gülüyordur şu yazdığın yorumlara :D

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
sen git ss al abicim hadi stock ss klavye kullanıp top tier custom klavyeyi gömen cahilin tekisin millet bir tarafıyla gülüyordur şu yazdığın yorumlara :D
Adam istediği klavyeyi kullanır. Ayrıca klavyeyi gömmemiş yellow stoklara gelirse alacağım diyor. Gömmüş olsa neden alsın ki klavyeyi? Hep bir sıkıntı çıkarma peşindesin.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun
Adam istediği klavyeyi kullanır. Ayrıca klavyeyi gömmemiş yellow stoklara gelirse alacağım diyor. Gömmüş olsa neden alsın ki klavyeyi? Hep bir sıkıntı çıkarma peşindesin.
sıkıntı çıkarmak değil stok ss klavyeyi top tier custom klavyeden daha iyi olduğunu söylüyor ve saçma sapan bahaneler buluyor neymiş kablosuzu sıkıntıymış kasası plastikmiş falan o plastik kasası emin ol ss in kasasına 10 basar kablosuz sorunu falan da yok o kadar araştırdım bu arkadaş neresinden uydurmuş anlamıyorum onun dışında yazım hissiyatı, çıkardığı tok ses, stabilizerların kalitesi, lube'lu switchler, kablosuz mod özelliği, keycaps kalitesi, her şeyiyle blitzwolf çok daha iyi bir klavye arkadaş sadece böyle bilinen markaların fanboyu olduğu için böyle yazdım

Serhatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serhat Can
Bu arada Apex Pro'ya laf edilmiş ama iyi klavye. Stok olarak kullanmak isteyenler için iyi.

Hotswap yok diye yok edilmez. Belki kullanıcı başka switch almayacak yani bilemeyiz.

Top Bottom