DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Bildiğim kadarıyla hayır.Bu omni switchler harici satılıyor mu?
Bildiğim kadarıyla hayır.Bu omni switchler harici satılıyor mu?
Fiyat farkı verecekmisinizBeyler şimdi şoyle bir sorun var benim klavyede hong kong depoda varmıs oda türkiyeye getirmiyormuş resimdeki klavye ile değisim yapıp gönderebiliriz diyor görseldeki klavye nasıldır. Ben %75 istiyordum ama bu secenekte karlı cikiyorsam dusunebilirim yada satıcıdan şu klavyeleri iste birini verirse al dediğiniz model varmı birde acil klavye ihtiyacım yok bunun bilgisinide vereyimAlıntıyı görüntüle
vermeyeceğim diye biliyorum herhangi bir fiyat farkından bahsetmemiş acaba %75 bir modelmi istesemFiyat farkı verecekmisiniz
Satıcıdan başka seçeneğim varmı diye bilgi isteyin bence %75 olarak belirtinvermeyeceğim diye biliyorum herhangi bir fiyat farkından bahsetmemiş acaba %75 bir modelmi istesem
Bu banggod mu aliexpress miBeyler şimdi şoyle bir sorun var benim klavyede hong kong depoda varmıs oda türkiyeye getirmiyormuş resimdeki klavye ile değisim yapıp gönderebiliriz diyor görseldeki klavye nasıldır. Ben %75 istiyordum ama bu secenekte karlı cikiyorsam dusunebilirim yada satıcıdan şu klavyeleri iste birini verirse al dediğiniz model varmı birde acil klavye ihtiyacım yok bunun bilgisinide vereyimAlıntıyı görüntüle
aliexpressBu banggod mu aliexpress mi
Ben de sipariş vereceğim acaba herkese mi aynı şeyi yapıyorlaraliexpress
Aliexpress ten verirsen gelmez büyük ihtimal çünkü depoda yokmus banggodu bilemem benim dışımda böyle sorun yaşıyan görmedim amaBen de sipariş vereceğim acaba herkese mi aynı şeyi yapıyorlar
Deneyebilirsin ben sordum başka model varmı diye bu model var onu gönderelim dediler onuda beğenmedim yada iptal et dediler bende iptal ettim başka fırsatları kovalayacağım artıkAlsam denesem mi acaba
Birkaç kişiye daha sordum herkeste aynıDeneyebilirsin ben sordum başka model varmı diye bu model var onu gönderelim dediler onuda beğenmedim yada iptal et dediler bende iptal ettim başka fırsatları kovalayacağım artık