Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler şimdi şoyle bir sorun var benim klavyede hong kong depoda varmıs oda türkiyeye getirmiyormuş resimdeki klavye ile değisim yapıp gönderebiliriz diyor görseldeki klavye nasıldır. Ben %75 istiyordum ama bu secenekte karlı cikiyorsam dusunebilirim yada satıcıdan şu klavyeleri iste birini verirse al dediğiniz model varmı birde acil klavye ihtiyacım yok bunun bilgisinide vereyim
Screenshot_20230718-094556_AliExpress.jpg

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Erdem çay
Beyler şimdi şoyle bir sorun var benim klavyede hong kong depoda varmıs oda türkiyeye getirmiyormuş resimdeki klavye ile değisim yapıp gönderebiliriz diyor görseldeki klavye nasıldır. Ben %75 istiyordum ama bu secenekte karlı cikiyorsam dusunebilirim yada satıcıdan şu klavyeleri iste birini verirse al dediğiniz model varmı birde acil klavye ihtiyacım yok bunun bilgisinide vereyimAlıntıyı görüntüle
Fiyat farkı verecekmisiniz

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Erdem çay
vermeyeceğim diye biliyorum herhangi bir fiyat farkından bahsetmemiş acaba %75 bir modelmi istesem
Satıcıdan başka seçeneğim varmı diye bilgi isteyin bence %75 olarak belirtin
Gamakay için ise aliexpres de Türk bir alıcı yazılım probleminden bahsetmiş klavyeyi görmemiş makro harici yazılımın pek bi artısı yok gibi ama siz bilirsiniz tabi

Fiyata gelirsek 2900 gibi bir fiyat çıkıyor indirim siz ve kuponsuz kırmızı switch markası nedir ne değildir araştırmak lazım

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
Hadi bakalım az kaldı şuan gümrük kontrolü ediyor yazıyor

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Beyler şimdi şoyle bir sorun var benim klavyede hong kong depoda varmıs oda türkiyeye getirmiyormuş resimdeki klavye ile değisim yapıp gönderebiliriz diyor görseldeki klavye nasıldır. Ben %75 istiyordum ama bu secenekte karlı cikiyorsam dusunebilirim yada satıcıdan şu klavyeleri iste birini verirse al dediğiniz model varmı birde acil klavye ihtiyacım yok bunun bilgisinide vereyimAlıntıyı görüntüle
Bu banggod mu aliexpress mi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ben de sipariş vereceğim acaba herkese mi aynı şeyi yapıyorlar
Aliexpress ten verirsen gelmez büyük ihtimal çünkü depoda yokmus banggodu bilemem benim dışımda böyle sorun yaşıyan görmedim ama

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Alsam denesem mi acaba

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Alsam denesem mi acaba
Deneyebilirsin ben sordum başka model varmı diye bu model var onu gönderelim dediler onuda beğenmedim yada iptal et dediler bende iptal ettim başka fırsatları kovalayacağım artık

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Deneyebilirsin ben sordum başka model varmı diye bu model var onu gönderelim dediler onuda beğenmedim yada iptal et dediler bende iptal ettim başka fırsatları kovalayacağım artık
Birkaç kişiye daha sordum herkeste aynı

Top Bottom