Bende de bu şekilde şuan ürün gümrükten çıktı. Aras kargo uygulamasına sipariş verdiğin numara ile kayıt olduktan sonra bildirimlere bakar mısın? Bana az önce bilidirim olarak geldi kargonun güncel durumunu uygulamadan takip edebilirsin.
Evet tam şuan bana da geldi sms olarak. 21i teslimat diyor. Gelsinde hayırlısıyla bakalım.Bende de bu şekilde şuan ürün gümrükten çıktı. Aras kargo uygulamasına sipariş verdiğin numara ile kayıt olduktan sonra bildirimlere bakar mısın? Bana az önce bilidirim olarak geldi kargonun güncel durumunu uygulamadan takip edebilirsin.
Aynı şekilde bana da sms geldi. 2 Adet almıştım. Birini satmayı düşünüyorumBende de bu şekilde şuan ürün gümrükten çıktı. Aras kargo uygulamasına sipariş verdiğin numara ile kayıt olduktan sonra bildirimlere bakar mısın? Bana az önce bilidirim olarak geldi kargonun güncel durumunu uygulamadan takip edebilirsin.
Dün benimki gümrük çıktı dedi bu gün Bankada Aras kargo bildirim geldi Aras kargo teslim almış o zamanBende de bu şekilde şuan ürün gümrükten çıktı. Aras kargo uygulamasına sipariş verdiğin numara ile kayıt olduktan sonra bildirimlere bakar mısın? Bana az önce bilidirim olarak geldi kargonun güncel durumunu uygulamadan takip edebilirsin.
Bildirim geldiyse uygulamada gözükür. Bir süre sonra sms te geliyor. İstanbulda yaşayanlar yarın teslim alır diye düşünüyorum.Dün benimki gümrük çıktı dedi bu gün Bankada Aras kargo bildirim geldi Aras kargo teslim almış o zaman
Şanslıymışsın ikiside geldiyse birçok kişinin iptal olmuş diye görmüştüm.Aynı şekilde bana da sms geldi. 2 Adet almıştım. Birini satmayı düşünüyorum
hocam kaça verirsin ciddi alıcıyım yap bir güzellik 2 dir iptal ediliyor milletinkisi geliyor bir tek ben alamadım herhalde kafayı yiyeceğimAynı şekilde bana da sms geldi. 2 Adet almıştım. Birini satmayı düşünüyorum
ilk alanlardanım hocam. arkadaşıma da aldırdım sonradan onunki de iptal oldu.Bildirim geldiyse uygulamada gözükür. Bir süre sonra sms te geliyor. İstanbulda yaşayanlar yarın teslim alır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şanslıymışsın ikiside geldiyse birçok kişinin iptal olmuş diye görmüştüm.