❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Benim siparişi iptal ettiler, Hong Kong'daki lojistik şirketi Türkiye'ye gönderim yapmıyormuş galiba.

benim sipariş iptal edilmedi hkden geliyormuş şuan

1689703393863.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolandırıldık mı laaaaaaaaaaaaaa

Şu klavyeyi bi alamadım banggod iptal etti burası da göndermiyor :confused:

Screenshot_6.png

Bende böyle gözüküyor şuan. Problem yok sanırım.

Alıntıyı görüntüle

Bende böyle gözüküyor şuan. Problem yok sanırım.
Bende de bu şekilde şuan ürün gümrükten çıktı. Aras kargo uygulamasına sipariş verdiğin numara ile kayıt olduktan sonra bildirimlere bakar mısın? Bana az önce bilidirim olarak geldi kargonun güncel durumunu uygulamadan takip edebilirsin.

Bende de bu şekilde şuan ürün gümrükten çıktı. Aras kargo uygulamasına sipariş verdiğin numara ile kayıt olduktan sonra bildirimlere bakar mısın? Bana az önce bilidirim olarak geldi kargonun güncel durumunu uygulamadan takip edebilirsin.
Evet tam şuan bana da geldi sms olarak. 21i teslimat diyor. Gelsinde hayırlısıyla bakalım.

Aynı şekilde bana da sms geldi. 2 Adet almıştım. Birini satmayı düşünüyorum

Dün benimki gümrük çıktı dedi bu gün Bankada Aras kargo bildirim geldi Aras kargo teslim almış o zaman

Dün benimki gümrük çıktı dedi bu gün Bankada Aras kargo bildirim geldi Aras kargo teslim almış o zaman
Bildirim geldiyse uygulamada gözükür. Bir süre sonra sms te geliyor. İstanbulda yaşayanlar yarın teslim alır diye düşünüyorum.

Aynı şekilde bana da sms geldi. 2 Adet almıştım. Birini satmayı düşünüyorum
Şanslıymışsın ikiside geldiyse :) birçok kişinin iptal olmuş diye görmüştüm.

Bildirim geldiyse uygulamada gözükür. Bir süre sonra sms te geliyor. İstanbulda yaşayanlar yarın teslim alır diye düşünüyorum.

Şanslıymışsın ikiside geldiyse :) birçok kişinin iptal olmuş diye görmüştüm.
ilk alanlardanım hocam. arkadaşıma da aldırdım sonradan onunki de iptal oldu.

Geri