Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

En İyi Cevap
3
Adam istediği klavyeyi kullanır. Ayrıca klavyeyi gömmemiş yellow stoklara gelirse alacağım diyor. Gömmüş olsa neden alsın ki klavyeyi? Hep bir sıkıntı çıkarma peşindesin.
Adam anlamıyor kanka, engelli zaten. Uğraşmayın böyle kişilerle. O paraya SS daha mantıklı benim açımdan. Omni switchden daha iyi switch mi bulacağım? Artı olarak modlamada yapmam stok kullanırım. Bunu anlamak bu kadarda büyük bir şey değil ilkokul seviyesi türkçe.
1689532285675.png

Bu arada Apex Pro'ya laf edilmiş ama iyi klavye. Stok olarak kullanmak isteyenler için iyi.

Hotswap yok diye yok edilmez. Belki kullanıcı başka switch almayacak yani bilemeyiz.
Aynen öyle bro switchlerine bayıldım. Değiştrmem alırsam.

Serhatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serhat Can
Bak şimdi mesela ben ikisi arasından kalsam KB3 alırım. Ama uğraşmak istemeyen normal kullanıcı SS daha mantıklı.
Ben 1100TL'den aldım KB3 ve 5.gün iptal edildi. Sonra klavye ihtiyacım olduğu için Aliexpress'den 1700'e satın aldım ve 4 gün kargoya verilmedi tekrardan iptal edilir diyerekten kendim iptal ettim. Şimdi ise uğraşmak istemiyorum yaklaşık 10 gündür klavye yok elimde. 2.el ama 0 kullanılmamış Fnatic miniStreak satın alıyorum 1350TL'ye. Param güvende ile 1500'e geliyor.

En İyi Cevap
3
Bak şimdi mesela ben ikisi arasından kalsam KB3 alırım. Ama uğraşmak istemeyen normal kullanıcı SS daha mantıklı.
Ben 1100TL'den aldım KB3 ve 5.gün iptal edildi. Sonra klavye ihtiyacım olduğu için Aliexpress'den 1700'e satın aldım ve 4 gün kargoya verilmedi tekrardan iptal edilir diyerekten kendim iptal ettim. Şimdi ise uğraşmak istemiyorum yaklaşık 10 gündür klavye yok elimde. 2.el ama 0 kullanılmamış Fnatic miniStreak satın alıyorum 1350TL'ye. Param güvende ile 1500'e geliyor.
Güzel klavyeymiş.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
IMG_20230717_094318.jpg
beyler bende böyle diyor durum nedir sizde ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hüseyin Altınsoy
Bende de aynı. Muhtemelen uçak İstanbul'a geldi. En geç 1 haftaya elimizde olur.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Adam anlamıyor kanka, engelli zaten. Uğraşmayın böyle kişilerle. O paraya SS daha mantıklı benim açımdan. Omni switchden daha iyi switch mi bulacağım? Artı olarak modlamada yapmam stok kullanırım. Bunu anlamak bu kadarda büyük bir şey değil ilkokul seviyesi türkçe.
Alıntıyı görüntüle

Bu omni switchler harici satılıyor mu?

Fodbrok

80+
Klavyenin ödemesini cumartesi günü 12'de yaptım. Üzerinden 2 gün geçti ama hala "Depomuz ürünlerinizi paketlemeye başladı." yazıyor. İptal olan siparişlerde de bu şekilde miydi? Ya da hafta sonu olmasından mı kaynaklıdır?

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
Klavyenin ödemesini cumartesi günü 12'de yaptım. Üzerinden 2 gün geçti ama hala "Depomuz ürünlerinizi paketlemeye başladı." yazıyor. İptal olan siparişlerde de bu şekilde miydi? Ya da hafta sonu olmasından mı kaynaklıdır?
Olabilir nerden aldınız

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
Banggood'dan kod kullanıp aldım ama ben siparişi oluşturup ödemeyi tamamlamamıştım. Ödeme için 4 güne yakın süre verdi. Cumartesi günü yaptım ödemeyi.
Ödeme dolayı olabilir neden öyle 4 gün vermiş anlamadım bende oradan aldım kod ile neyse biraz daha bekleyin kargo verirler

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,717
İsim
Kerem Çavuş
bende iptal bu şekilde oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom