Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

En İyi Cevap
3
Yedek felan mı alıyorsun? Bence blitzwolf kalsın bir tane de kablosuz klavyen olmuş olur hotswap.
Yok hocam, cooler master ck721 im vardı sattım blitzwolfu almak için. Bu SS ide arkadaşımdan ödünç aldım yenisi gelene kadar kullanmak için. Blitzwolfu iade etmeden SS i alamam şuan.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
blitzwolf varken apex pro falan ne bileyim arkadaşlar kafanız mı güzel sizin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahatsız olduysan al düzgün bir tane istediğin switch değiştir kral gibi kullan ne lubelamak zorunda kalırsın ne stabilizer lar ile uğraşırsın hem de istediğin switch i takmış olursun mis gibi klavyen olur ister kablolu ister kablosuz kullan top tier custom klavye varken şu büyük markalara tapan insanlar ayar ediyor beni

En İyi Cevap
3
blitzwolf varken apex pro falan ne bileyim arkadaşlar kafanız mı güzel sizin ya

rahatsız olduysan al düzgün bir tane istediğin switch değiştir kral gibi kullan ne lubelamak zorunda kalırsın ne stabilizer lar ile uğraşırsın hem de istediğin switch i takmış olursun mis gibi klavyen olur ister kablolu ister kablosuz kullan top tier custom klavye varken şu büyük markalara tapan insanlar ayar ediyor beni
Bro direkt klavyeden yazıyorum diyorum. SS den nefret ederim neredeyse bütün giriş seviyesi ürünleri rezalettir. Ancak switchi değiştirince zaten ss pro ile aynı fiyata geliyorken neden böyle bir şey yapayım işte size onu soruyorum. Ki zaten blitzwolfun kablosuzunda sorun varmış :D.

+ olarak switch değişirsem yine bu klavyeye en yakın ne var onu alacağım. Büyük enter ve küçük tatlı bi ekranda yine artısı.
switch alsam bile bununkilerden iyi bir şey var mı? Blitzwolfun malzeme kalitesi ss e göre kötü vs vs. Nerden baksam mantıklı bir şey göremiyorum. Yellow switch alsam iptal etmezdim de bu şekilde mantıklı gelmedi.

İadeyi bastım valla mantıklı hiç bir şey yok white switchi almanın. Dediğinde sana katılıyorum ama bu durum için geçerli değil SS mantıksız şekilde daha f/p.

Satıcıya da yazdım sarı switch getirirsen alırım aga yoksa iptal ettim.

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Bro direkt klavyeden yazıyorum diyorum. SS den nefret ederim neredeyse bütün giriş seviyesi ürünleri rezalettir. Ancak switchi değiştirince zaten ss pro ile aynı fiyata geliyorken neden böyle bir şey yapayım işte size onu soruyorum. Ki zaten blitzwolfun kablosuzunda sorun varmış :D.

+ olarak switch değişirsem yine bu klavyeye en yakın ne var onu alacağım. Büyük enter ve küçük tatlı bi ekranda yine artısı.
switch alsam bile bununkilerden iyi bir şey var mı? Blitzwolfun malzeme kalitesi ss e göre kötü vs vs. Nerden baksam mantıklı bir şey göremiyorum. Yellow switch alsam iptal etmezdim de bu şekilde mantıklı gelmedi.

İadeyi bastım valla mantıklı hiç bir şey yok white switchi almanın. Dediğinde sana katılıyorum ama bu durum için geçerli değil SS mantıksız şekilde daha f/p.

Satıcıya da yazdım sarı switch getirirsen alırım aga yoksa iptal ettim.
Lube yapıldığı için sesi mavi switch den daha az hayırlısı olsun iptal etmişsiniz artık

En İyi Cevap
3
Lube yapıldığı için sesi mavi switch den daha az hayırlısı olsun iptal etmişsiniz artık
Hocam sesten kastım yüksekliği değil, mavi switchteki gibi yaylı bir ses var. Kulağa hoş gelmiyor. Teşekkür ederim belki iade gelene kadar ss biter :D Gerçekten şu klavye işi yordu beni.

Darkone22

80+ Bronze
Hocam sesten kastım yüksekliği değil, mavi switchteki gibi yaylı bir ses var. Kulağa hoş gelmiyor. Teşekkür ederim belki iade gelene kadar ss biter :D Gerçekten şu klavye işi yordu beni.
Sizin adınıza üzüldüm. Adamlar o klavyenin switcsiz halini 1250 TL ye satıyorlar ayrı ayrı klavye switch ve tuş kapaklari. Olusu para ediyormuş onu anladim

En İyi Cevap
3
Sizin adınıza üzüldüm. Adamlar o klavyenin switcsiz halini 1250 TL ye satıyorlar ayrı ayrı klavye switch ve tuş kapaklari. Olusu para ediyormuş onu anladim
Hocam almak istesem hâla aynı fiyata alabiliyorum. Apex pro şuan fiyat olarak daha mantıklı. Üstüne sunduğu özelliklerde cabası.
Ayrıca bu tr deki al-satçılara yüz vermemek lazım. Ben insanlara yıllardır bir şeyi nasıl ucuza alabilirsin diye yardım ediyorum. Bunlar milleti nerde kazıklayabiliriz diye çabalıyorlar. Genelde vasıfsız oluyorlar zaten de neyse.

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Dostlar Durgod Venüsden geçmeye değer mi bu klavyeye ?

Ahmet09

80+ Bronze
1200tlye getiren kupon bitmiş galiba. Bu fiyata guzel klavye öneriniz var mı?

Fodbrok

80+
BW kablosuzunda ne gibi bir sorun var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,785
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom