SadeceSeyf
80+ Gold
Alide çok güzel urunler vqrda gondermiyolar djjsi
80m lifespan 46g Clicky, sesli biraz.Switchi hiç bilmiyorum. Gaterona göre nasıldır.
Dolar değer kazanmadı türk lirası değersizleşti.Güzelmiş dolar böyle değer kazanmışken bu fiyata gayet makul.
Kanka hayatımda ilk kez mekanik klavye alicam çünkü daha yeni yeni PC toplamaya başladım. Ailemle odalar malesef çok yakın arada 5 metre falan var odalar yan yana. Gece odayı basicak sekildemi fazla. Mesela blue çok sesli diyorlar bu blue switch'i katlamaz dimi ?80m lifespan 46g Clicky, sesli biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolar değer kazanmadı türk lirası değersizleşti.
Blue kadar sesli degildir ya, en kotu hotswap destekliyor zaten.Kanka hayatımda ilk kez mekanik klavye alicam çünkü daha yeni yeni PC toplamaya başladım. Ailemle odalar malesef çok yakın arada 5 metre falan var odalar yan yana. Gece odayı basicak sekildemi fazla. Mesela blue çok sesli diyorlar bu blue switch'i katlamaz dimi ?
Mükemmel bir klavye
Vergilerle birlikte 1862TL oluyor, bu klavye için baya baya iyi fiyat.
Destekle switch alacak paramı var la. Neyse blue kadar sesli değilmiş dierya k61e aldım iade parası gelirse bunu alıcamBlue kadar sesli degildir ya, en kotu hotswap destekliyor zaten.
E Kailh'i satarsın?Destekle switch alacak paramı var la. Neyse blue kadar sesli değilmiş dierya k61e aldım iade parası gelirse bunu alıcam
Switch farklı diye ucuz olmasın ?Blue kadar sesli degildir ya, en kotu hotswap destekliyor zaten.
O yüzden bu kadar ucuz net.Switch farklı diye ucuz olmasın ?
hayir, ikisi de 2500 bandındaydı. Box da kötü bir switch değil zaten.Switch farklı diye ucuz olmasın ?