Ben sadece nedir ? Blog olunca ne oluyor diye soru sordum. Yani ciddi bir soru.Yenilik kötü bir şey değil, bir çok öneri yapıldı ve aralarında en mantıklısı bu. Diğer mantıksız tavsiye konularına yazabilirsin.
Ben sadece nedir ? Blog olunca ne oluyor diye soru sordum. Yani ciddi bir soru.Yenilik kötü bir şey değil, bir çok öneri yapıldı ve aralarında en mantıklısı bu. Diğer mantıksız tavsiye konularına yazabilirsin.
Sen de hep bir şey iste Misaki. Bir türlü durmadı isteklerin.Ohooo her yeni bir şey istediğimde "Bu ne işe yarayacak?" derseniz bi' arpa boyu yol alamayız.
Hmm. Sadece inceleme ve rehberlere ait bir sayfa. Güzel olabilir.İncelemelerin, Bilgilendirici yazıların orada yayınlanabilir.
Sen önce video çek.Sen de hep bir şey iste Misaki. Bir türlü durmadı isteklerin.
Hep ne gerek var yeter bu dediğimiz için bu konumdayız dünyadaOhooo her yeni bir şey istediğimde "Bu ne işe yarayacak?" derseniz bi' arpa boyu yol alamayız.
Erzurumu överesn bir daha söz bir şey istemiycemSen de hep bir şey iste Misaki. Bir türlü durmadı isteklerin.
Blogdan kastın nedir?
technopatpat ta öyle bir yermi varmışBlog listesi
www.technopat.net
Yeni öğrendim ben de.technopatpat ta öyle bir yermi varmış
Direk terslemişsin, gözlerim görebiliyor Allah a şükür.Ben sadece nedir ? Blog olunca ne oluyor diye soru sordum. Yani ciddi bir soru.