para ibanına geldi işte sonra bloke oldu dedi açtırma yöntemi var mı illaha bekliyor muyuz ?sadece kartta var ise qr ile çekilebilir, ama genellikle hesaba da bloke koyuluyor. en azından benim başıma gelenler bunlar.
Müşteri hizmetlerini arayın detaylı bilgiyi verir ve kaldırır muhtemelen.para ibanına geldi işte sonra bloke oldu dedi açtırma yöntemi var mı illaha bekliyor muyuz ?
üzgünüm baban yalan söylüyorpara ibanına geldi işte sonra bloke oldu dedi açtırma yöntemi var mı illaha bekliyor muyuz ?
paranın gelmesiyle bloke ne alaka o zaman? para geldiği için bloke olsa bile hesapta bloke vardır o zaman, kartta değil, para çekemez veya gönderemezsin, hesabınız uygun değil vs der, bloke yoksa direkt çekebilirsin.yalan söylemelik bir olay yok ki para benim zaten ondan bir şey kesmiyor,ibana gelince para çekilebiliyor mu ?
Dedim böyle böyle ürün satılmış parayi çekip verebilir misin dedim kartta bloke var pazartesi çekeriz dedi tamam dedim,bende kulaklık alacağım için acil lazım para çok uyguna buldum.paranın gelmesiyle bloke ne alaka o zaman? para geldiği için bloke olsa bile hesapta bloke vardır o zaman, kartta değil, para çekemez veya gönderemezsin, hesabınız uygun değil vs der, bloke yoksa direkt çekebilirsin.
yaşın küçükse, belki akşam oldu diye dışarı çıkmanı istemiyordur. başka sebep yok neden 6 gün sonra bloke kalksın ki yarın kaldırsın o zaman.Dedim böyle böyle ürün satılmış parayi çekip verebilir misin dedim kartta bloke var pazartesi çekeriz dedi tamam dedim,bende kulaklık alacağım için acil lazım para çok uyguna buldum.
ne zaman şubeye giderse veya müşteri temsilcisini arasın sorsun belki arayarak kaldırabilir (genelde şubeye yönlendiriyorlar)kaç günde kalkıyor ki bloke ?