Neler Yeni

Yardım Bloody A90 Bağlantı Gidiyor

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bloody A90 kullanıyorum ve yeni yeni başladı hiç bişi yokken mouse bağlantısı gidiyor. Farklı 2 USB portunu denedim yine de bağlantısı gidiyor. Çıkarıp takınca geliyor bi zaman sonra yine gidiyor.

Aykut D.

80+ Gold
Bloody A90 kullanıyorum ve yeni yeni başladı hiç bişi yokken mouse bağlantısı gidiyor. Farklı 2 USB portunu denedim yine de bağlantısı gidiyor. Çıkarıp takınca geliyor bi zaman sonra yine gidiyor.
kablosu arızalı olabilirmi ?

Roche

80+ Bronze
sonuncusunu da denedim yine gidicek muhtemelen. Bugün daha az gitti sadece 1 2 defa neden oluyor anlamıyorum çözemiyorum.
Bağlantısı gidiyor dediğiniz, tamamen mi gidiyor. Yoksa hareket etmesi kesiliyor ama tıklayabiliyor mu mouse? Aynı mouse da benzer bir sorun yaşamıştım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablosu arızalı olabilirmi ?
sanmıyorum bir kopukluk bişi görmedim hiç bişi yokken başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bağlantısı gidiyor dediğiniz, tamamen mi gidiyor. Yoksa hareket etmesi kesiliyor ama tıklayabiliyor mu mouse? Aynı mouse da benzer bir sorun yaşamıştım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
komple ışığıyla beraber gidiyor. Bazen tıklayıp oynatınca geri geliyor bazen bir kaç defa tıklatıp mousepadde oynatınca geri geliyor bazen hiç gelmiyor çıkarıp takıyorum

Top Bottom