Neler Yeni

Bloody B640 vs Gamepower Saber Red Switch

tun4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan
Öneriniz için teşekkür ederim, gerçekten çok güzel klavye. Ancak red switch versiyonu yok bana uygun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blue Switch.
Önerinizin için teşekkür ederim.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Outemu marka red switch içeren bir türkçe klavye bakmanızı öneririm ben , yaklasık 2-3 yıldır outume blue switch içeren bir klavye kullanıyorum cheery sonrasında en iyi çin menşeili switchler denebilir outemu switchler için bir değerlendirin
Saber zaten swich olarak outemu ama outemu iyi bir swich markası değil fiyatı göz önünde bulundurulduğunda çok da şaşırılacak bir olay değil ama kaliteli değil malesef bizzat deneyimleyen biri olarak söylüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: tun4

onr1818

80+ Bronze
Saber zaten swich olarak outemu ama outemu iyi bir swich markası değil fiyatı göz önünde bulundurulduğunda çok da şaşırılacak bir olay değil ama kaliteli değil malesef bizzat deneyimleyen biri olarak söylüyorum
ben kendı kullandıgım mantisgek gk2 de bir sorun yasamadım uygun fiyata büyük çapta üretim yapan daha iyi switch üreten bir marka/üretici var ise paylaşın bizde bilgilenelim mekanik switchler ile yaşanabilecek en popüler sıkıntı switch içine toz-kıl tüy partikül vs kaçması bu sebeple zaman zaman normal çalışır iken bazen basmama bazen çift basma gibi problemler olabiliyor benim 2 tusumda denk geldim bu duruma izopropil alkol ü switcin içine aktarıp bir nevi içini yıkadım ve herhangi bir problem kalmadı ki onu yapamayacak yada yaptım ama çözüm olmadı diyecek kişiler içinde sık kullanılmayan home page up page down end vs tuşlardaki switch ile size sorun cıkartan switch 2 şer lehimi söküm switchlerin yerleri değiştirilerek kullanıma devam edebilir ki benım bu bahsettıgım senaryolar genellik ile uzun uzun yıllar kullanım sonrasında olusabılecek durumlar üretici tarafından garanti edilen 50 mılyon tus basma omru var her bir switch ın bu normal bır kullanım ıle tukenecek bir deger degil onun haricinde performans tepkı suresı gibi bir kıstasta bir sorun yasayan gormedım duymadım illaki her üründe sorun-sorunlar olabilir ama f/p konusunda gayet basarılı diyebilirim en azından bendeki seri için söyleyebilirim tek model switch üretmiyorlar neticede farklı model ve görünüme sahip ürünleri mevcut

bendeki ürün şu model switch ler içeriyor

bunlar diger model aynı marka switchler

Ekler

• bendekı.jpg
    bendekı.jpg
    16.4 KB · Hit: 46
  • 10pcs-pack-OUTEMU-dust-proof-switch-OUTEMU-mechanical-keyboard-shaft-ciy-black-blue-brown-red-...jpg
    10pcs-pack-OUTEMU-dust-proof-switch-OUTEMU-mechanical-keyboard-shaft-ciy-black-blue-brown-red-...jpg
    171.6 KB · Hit: 68
  • 41VVh8zcjjL.jpg
    41VVh8zcjjL.jpg
    18.7 KB · Hit: 68
  • 41zqiC13TDL._AC_SL1010_.jpg
    41zqiC13TDL._AC_SL1010_.jpg
    10.4 KB · Hit: 51
  • Beğen
Reaksiyonlar: tun4

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ben kendı kullandıgım mantisgek gk2 de bir sorun yasamadım uygun fiyata büyük çapta üretim yapan daha iyi switch üreten bir marka/üretici var ise paylaşın bizde bilgilenelim mekanik switchler ile yaşanabilecek en popüler sıkıntı switch içine toz-kıl tüy partikül vs kaçması bu sebeple zaman zaman normal çalışır iken bazen basmama bazen çift basma gibi problemler olabiliyor benim 2 tusumda denk geldim bu duruma izopropil alkol ü switcin içine aktarıp bir nevi içini yıkadım ve herhangi bir problem kalmadı ki onu yapamayacak yada yaptım ama çözüm olmadı diyecek kişiler içinde sık kullanılmayan home page up page down end vs tuşlardaki switch ile size sorun cıkartan switch 2 şer lehimi söküm switchlerin yerleri değiştirilerek kullanıma devam edebilir ki benım bu bahsettıgım senaryolar genellik ile uzun uzun yıllar kullanım sonrasında olusabılecek durumlar üretici tarafından garanti edilen 50 mılyon tus basma omru var her bir switch ın bu normal bır kullanım ıle tukenecek bir deger degil onun haricinde performans tepkı suresı gibi bir kıstasta bir sorun yasayan gormedım duymadım illaki her üründe sorun-sorunlar olabilir ama f/p konusunda gayet basarılı diyebilirim en azından bendeki seri için söyleyebilirim tek model switch üretmiyorlar neticede farklı model ve görünüme sahip ürünleri mevcut

bendeki ürün şu model switch ler içeriyor

bunlar diger model aynı marka switchler
Sence sıradan bir kullanıcı swich teki lehim i yenileyebilir mi ben öyle anladım dediklerinden swich i gömmek gibi bir derdim yok sadece sorunlarından bahsediyorum bende saber da sorun çekmedim ama bir sürü arkadaşımın başına gelmedik kalmadı tabii ki fiyatınıda göz önünde bulunduracak olursak normal sıkıntılar bunlar sadece benim normal düşüncem 600tl ye outemu alınmaz ama 300 tl bandına pek seçenek olmadığından neredeyse mecbur gibi bir şey

onr1818

80+ Bronze
Sence sıradan bir kullanıcı swich teki lehim i yenileyebilir mi ben öyle anladım dediklerinden swich i gömmek gibi bir derdim yok sadece sorunlarından bahsediyorum bende saber da sorun çekmedim ama bir sürü arkadaşımın başına gelmedik kalmadı tabii ki fiyatınıda göz önünde bulunduracak olursak normal sıkıntılar bunlar sadece benim normal düşüncem 600tl ye outemu alınmaz ama 300 TL bandına pek seçenek olmadığından neredeyse mecbur gibi bir şey
600 liralık klavye önermedim zaten ben 300-400 lira civarına alır geçer
lehim işini kendi yapamayan 20 lira verip bir tamircide yaptırıverir tek sorun o olsun başına gelmedik kalmadıdan kastınızıda açıklarsanız sevinirim switch kaynaklı sorunlar mıydı ?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
600 liralık klavye önermedim zaten ben 300-400 lira civarına alır geçer
lehim işini kendi yapamayan 20 lira verip bir tamircide yaptırıverir tek sorun o olsun başına gelmedik kalmadıdan kastınızıda açıklarsanız sevinirim switch kaynaklı sorunlar mıydı ?
garanti kaynaklı sorun yaşayan arkadaşımda oldu swichlerle alakalı sorun yaşayanda sanırım yaşadıkları sorun sizinde dediğiniz lehim sorunları temizleyince geçmemişti çünki ama size katılıyorum asla 600tl verilmez ama 300 400 tl lik F/P klavyelerle alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,944
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom