Neler Yeni

Bloody B640 vs Gamepower Saber Red Switch

tun4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan
Merhabalar, bu 2 model arasında kaldım. 350TL bandında mekanik ve Türkçe bir klavye arıyorum. RGB önemli değil. Bu 2 model arasında Bloody B640 alacaktım ancak Hepsiburada yorumlarında Switch'lerdeki yay sesinin rahatsızlık verecek düzeyde olduğu söylenmiş. Gamepower Saber için daha az yay sesi çıkardığı söyleniyor. Sizce bunlar doğru mu ve hangi modeli almak daha mantıklı?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
B640 veya Philips.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Kesinlikle bloody.

• Beğen
Reaksiyonlar: tun4

onr1818

80+ Bronze
Merhabalar, bu 2 model arasında kaldım. 350TL bandında mekanik ve Türkçe bir klavye arıyorum. RGB önemli değil. Bu 2 model arasında Bloody B640 alacaktım ancak Hepsiburada yorumlarında Switch'lerdeki yay sesinin rahatsızlık verecek düzeyde olduğu söylenmiş. Gamepower Saber için daha az yay sesi çıkardığı söyleniyor. Sizce bunlar doğru mu ve hangi modeli almak daha mantıklı?
Outemu marka red switch içeren bir türkçe klavye bakmanızı öneririm ben , yaklasık 2-3 yıldır outume blue switch içeren bir klavye kullanıyorum cheery sonrasında en iyi çin menşeili switchler denebilir outemu switchler için bir değerlendirin

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Gamepower markasının çoğu ürününde çok sorun yaşayan kullanıcılar var kamuspotu bu yüzden gamepower almayın aldırmayın

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Size neden gp saber almamanız gerektiğini kendi konumla özetleyebilirim https://forum.donanimarsivi.com/kon...endersem-kac-guene-gelir.212872/#post-2099106
Gamepower saber kullanan birisi olarak baya bir yay sesi var dayanılmayacak derecede özellikle enter ve space tuşunda

tun4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan
Outemu marka red switch içeren bir türkçe klavye bakmanızı öneririm ben , yaklasık 2-3 yıldır outume blue switch içeren bir klavye kullanıyorum cheery sonrasında en iyi çin menşeili switchler denebilir outemu switchler için bir değerlendirin
Gamepower zaten outemu kullanıyor, dediğiniz doğru outemu kaliteli bir marka ancak piyasadaki çoğu ürün yay sesi veriyor. Cooler Master CK350 Outemu Switch kullanıyor ancak yeni nesil olanları kullanıyor ve onda yay sesi yok. Cherry düzeyini yakalamış denebilir. Ancak 500 550TL civarinda bir fiyat aralığı olduğundan bütçeme uygun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size neden gp saber almamanız gerektiğini kendi konumla özetleyebilirim https://forum.donanimarsivi.com/kon...endersem-kac-guene-gelir.212872/#post-2099106

Gamepower saber kullanan birisi olarak baya bir yay sesi var dayanılmayacak derecede özellikle enter ve space tuşunda
Fikriniz için teşekkürler. Sorununuzun düzelmesi dileği ile. Bende 300TL verip bir ürün alsam düzgün çalışmasa çıldırırdım.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gamepower zaten outemu kullanıyor, dediğiniz doğru outemu kaliteli bir marka ancak piyasadaki çoğu ürün yay sesi veriyor. Cooler Master CK350 Outemu Switch kullanıyor ancak yeni nesil olanları kullanıyor ve onda yay sesi yok. Cherry düzeyini yakalamış denebilir. Ancak 500 550TL civarinda bir fiyat aralığı olduğundan bütçeme uygun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikriniz için teşekkürler. Sorununuzun düzelmesi dileği ile. Bende 300TLA verip bir ürün alsam düzgün çalışmasa çıldırırdım.
klavye olarak bunu öneririm https://www.qp.com.tr/redragon-dark-avenger-k568-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi
çok kalitelidir

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Blue Switch.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Blue Switch.
öyle de red switch şart yazmamış ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,850
Üyeler
167,896
Son üye
remosbtr
Top Bottom