Neler Yeni

Bloody V7 Nasıl Almaya Değermi?

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı
Arkadaşlar merhaba, yeni bir mouse alacağım ama kararsız kaldım makro özelliği olan bir mouse istiyorum. Araştırdığımda Bloody V7 buldum Core 3 özelliğni açtığımızda silahın tepkisini otomatik olarak azaltıyor mu ya da ayar yapmak zorunda mıyız? Gerçektende silahın tepmesini azaltıyor mu öyle bir şey var mı oynayışınızı etkiliyor mu ona göre alacağımda. Onun yerine Logitech G102 mi almalıyım sizce?

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Bloody 80TL modelini kullanıyorum. Evet cidden azaltıyor ama ban sebebi Pubg'de mesela. Headshot modu olarak geçiyor ve dpi'a göre fareyi sabitliyor. Ayrıca açmak için 9 dolar gibi bir ücret vermen gerekiyor, yoksa sadece 1000 seferlik hakkın bulunuyor.

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bloody 80TL modelini kullanıyorum. Evet cidden azaltıyor ama ban sebebi PUBG'de mesela. Headshot modu olarak geçiyor ve dpi'a göre fareyi sabitliyor. Ayrıca açmak için 9 dolar gibi bir ücret vermen gerekiyor, yoksa sadece 1000 seferlik hakkın bulunuyor.
Mesela core 3 ü satın aldığımda direk o kodu aktifleştirirsem silahımın sekmesi azalıyormu yoksa ayarmı yapmak gerekiyor

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
4 core seçeneği var. Satın alınca 3 ve 4 süresiz açılıyor ve kullanmadan önce core 3 seçip açman gerekli. Her core kendi özelliklerine sahip, 1 sabit normal mouse.

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı
4 core seçeneği var. Satın alınca 3 ve 4 süresiz açılıyor ve kullanmadan önce core 3 seçip açman gerekli. Her core kendi özelliklerine sahip, 1 sabit normal mouse.
Cevapların için teşekkürler almayı planlıyorum mouseyi tek sorum olacakta başka forumda okumuştum core 3 ü açınca sabit bi yerde sekmeyi azaltıyor fareyi sağa sola döndürünce sapıtıyor diyorlar doğrumu öyle sorunları varmı yoksa her oyunda rahatça sıkıntı yaşamadan kullanabiliyormuyuz

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Açıkçası ben satın alıp uzun süre denemedim. Yine de şu doğru koşarken falan yapmak sorun ya da ateş ederken sağa sola dönmeye çalışırsan sıkıntı arada elini kaldırmak gerekebilir.

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı
Açıkçası ben satın alıp uzun süre denemedim. Yine de şu doğru koşarken falan yapmak sorun ya da ateş ederken sağa sola dönmeye çalışırsan sıkıntı arada elini kaldırmak gerekebilir.
Teşekkürler dostum ürünü satın aldım ama bu core 3 modnü açıp csgo oynadım bu core 3 modundan geri nasıl çıkacam açık kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,127
Üyeler
159,106
Son üye
Genzo6828
Top Bottom