Neler Yeni

Blue switch mekanik klavye tuş basmama veya çift basma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Şahin
Klavyemi alalı 4 ay oldu temizledim de ama ara ara A tuşu basmıyor içine çakmak gazı sıkıyorum geçici çozüm 1 saat sonra gene aynı wd 40 falan gördüm onları yapsam düzelir mi ?

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Cücümbiş
Klavyenin markası modeli ne?

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Cücümbiş
Aldığın klavye ucuz ve dandik olduğundan böyle sorunlar yaşaman normal. Ürünü aldığın yerin değerlendirmelerinde en düşük puanlara bakarsan böyle sorunlar yaşayan tonla insanın olduğunu rahatlıkla görebilirsin. Sorun yaşamadan bir ürün kullanmak istiyorsan en ucuza Redragon Fizz var. Hangi yöntemi denersen dene o tuş garantiye vermediğin sürece bir daha düzelmeyecek düzelse bile belli bir süre sonra tekrar bozulacak sadece o tuş değil birçok tuşta aynı şeyi yaşayacaksın. Garantiye verdiğinde de tekrar bozulabilir hatta. Bizzat yaşadım.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Wd40 ı alıyorsun switchleri basılı haldeyken üstüne sıkıyorsun içine girsin ama sonra düzeliyor switchler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ucu çubuklu wd40ları alırsan daha kolay sıkarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wd40 ı alıyorsun switchleri basılı haldeyken üstüne sıkıyorsun içine girsin ama sonra düzeliyor switchler

Neresinden sıkacağım benim switchler farklı gibi anlayamadım görsel koydum bir bakarmısın

Ekler

• IMG_20250131_152948.jpg
    IMG_20250131_152948.jpg
    3.2 MB · Hit: 17

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Attila Alpaslan

Alakası yok. Ya switch değiştirecek ya da garantiye yollayacak. Dandik bir klavye zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Şahin

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Cücümbiş
Dediğim gibi 4 ay geçti iade edemiyorum

Birde bir şey farkettim switchin içinde bir şey kırılmış gibi diğer switchlerle aynı hissiyat değil
switchlerle alakalı bir şey değil direkt devre kartı problemli klavyeyi söküp açıp lehim yapsan başka tuşa bağlasan anca düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Şahin
switchlerle alakalı bir şey değil direkt devre kartı problemli klavyeyi söküp açıp lehim yapsan başka tuşa bağlasan anca düzelir
A tuşu sıkıntılı sadece onun yerine kullanmadığım bi yeri lehimlesem ona olurmu

Top Bottom