Blue switch mi Red switch mi ?

Red alman çok daha mantıklı olacaktır tatminkar ve birazdaha tok bir ses istiyorsan red öneririm. Blue çok fazla kafa ütüler tercih etmem.

Sizce blue switch mi red switch mi, çoğu blue switch kullananlar bi süre sonra basma sesi çok rahatsız ediyor diyo sizce hangisini almak daha mantıklı ben blue switch almak istiyorum ama gece oyun oynarken rahatsız eder mi?
Dostum şöyle ailen ile yaşıyorsan gece rahatsız eder evet. Ama sesinde seviyorsan blue switch daha iyi.

Blue switch 50 cN, red switch 45 cN değerindedir. Yani blue switch bir tuşa basmak için yaklaşık 50 gramlık bir basınç uygularsınız, red switch bir tuşa basmak için 45 gramlık bir basınş uygulamalısınız. Blue switch çok sesli olduğu için yanınızda kalan birisi varsa rahatsız olabilir. Bu yüzden red switch daha çok tercih edilir.

Sizce blue switch mi red switch mi, çoğu blue switch kullananlar bi süre sonra basma sesi çok rahatsız ediyor diyo sizce hangisini almak daha mantıklı ben blue switch almak istiyorum ama gece oyun oynarken rahatsız eder mi?
eğer gece oynuyosan ve senden önce yatanlar vs varsa hiç tavsiye etmem birkaç kez gece geçsaate oyun oynadığım için annemden azar yedim bdhcgbrehuve neyse biraz boş yaptım galiba bence red switches

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,917
Üyeler
190,830
Son üye
zweihanderr
Geri