Neler Yeni

Blue switch mi Red switch mi ?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Blue Switch daktilo gibi onun sesine kulaklık dayanmaz. Ben Red Switch tercih ederim.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Kanalda bir video vardı klavyelerin olduğu ordan blue yada red switch in seslerine bakabilirsin.
Benim tercihim red switch. (y) ;)

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Red alman çok daha mantıklı olacaktır tatminkar ve birazdaha tok bir ses istiyorsan red öneririm. Blue çok fazla kafa ütüler tercih etmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ertuğrul yaşar
Sizce blue switch mi red switch mi, çoğu blue switch kullananlar bi süre sonra basma sesi çok rahatsız ediyor diyo sizce hangisini almak daha mantıklı ben blue switch almak istiyorum ama gece oyun oynarken rahatsız eder mi?
Dostum şöyle ailen ile yaşıyorsan gece rahatsız eder evet. Ama sesinde seviyorsan blue switch daha iyi.

Arda5454

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Özmen
Blue switch 50 cN, red switch 45 cN değerindedir. Yani blue switch bir tuşa basmak için yaklaşık 50 gramlık bir basınç uygularsınız, red switch bir tuşa basmak için 45 gramlık bir basınş uygulamalısınız. Blue switch çok sesli olduğu için yanınızda kalan birisi varsa rahatsız olabilir. Bu yüzden red switch daha çok tercih edilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Toprak
Sizce blue switch mi red switch mi, çoğu blue switch kullananlar bi süre sonra basma sesi çok rahatsız ediyor diyo sizce hangisini almak daha mantıklı ben blue switch almak istiyorum ama gece oyun oynarken rahatsız eder mi?
eğer gece oynuyosan ve senden önce yatanlar vs varsa hiç tavsiye etmem birkaç kez gece geçsaate oyun oynadığım için annemden azar yedim bdhcgbrehuve neyse biraz boş yaptım galiba bence red switches

Top Bottom