Bluestacks mouse kitleme

Reaksiyon skoru
71
Bazı fps olarak oynanan oyunlarda mouse'a basıp sürekli çekmem gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Örnek:Granny

Tam olarak anlamadım daha detaylı yazabilir misiniz? mouse'a basıp çekmek ne demek?

Normalde tıklamadan dönmesi lazımken tıklayıp döndürüyorsunuz. Peki bu sorun hep mi vardı? Yoksa ani mi oluştu?

Bluestacksi yeni yükledim evet bazı oyunlarda düz fps oynar gibi mousea basmadan döndürebiliyorum
Bluestacks olsun, Gameloop olsun, Şuan oynadığım LDPlayer olsun hepsinde bu klavye ve fare sorunu var. Klavye yönetimini açıp sıfırlayın eğer düzelmezse bug tarzı bir şey oluyor. Silip yüklenmeden düzelmiyor. Emulatör olarak LDPlayer'i öneririm. Bluestacks da donarak oynadığım oyunları LDPlayer de sorunsuz oynuyorum.

Bluestacks olsun, Gameloop olsun, Şuan oynadığım LDPlayer olsun hepsinde bu klavye ve fare sorunu var. Klavye yönetimini açıp sıfırlayın eğer düzelmezse bug tarzı bir şey oluyor. Silip yüklenmeden düzelmiyor. Emulatör olarak LDPlayer'i öneririm. Bluestacks da donarak oynadığım oyunları LDPlayer de sorunsuz oynuyorum.
Sistemim üst seviye ondan dolayı blue kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,695
Üyeler
174,909
Son üye
DarkMyth61
Geri