Uluntrak16
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Bazı fps olarak oynanan oyunlarda mouse'a basıp sürekli çekmem gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Örnek:Granny
Şöyle anlatayım. Mouse'un sol tıkına basılı tutup hareket ettirince kamera hareket ediyor.Tam olarak anlamadım daha detaylı yazabilir misiniz? mouse'a basıp çekmek ne demek?
Bluestacksi yeni yükledim evet bazı oyunlarda düz fps oynar gibi mousea basmadan döndürebiliyorumNormalde tıklamadan dönmesi lazımken tıklayıp döndürüyorsunuz. Peki bu sorun hep mi vardı? Yoksa ani mi oluştu?
Bluestacks olsun, Gameloop olsun, Şuan oynadığım LDPlayer olsun hepsinde bu klavye ve fare sorunu var. Klavye yönetimini açıp sıfırlayın eğer düzelmezse bug tarzı bir şey oluyor. Silip yüklenmeden düzelmiyor. Emulatör olarak LDPlayer'i öneririm. Bluestacks da donarak oynadığım oyunları LDPlayer de sorunsuz oynuyorum.Bluestacksi yeni yükledim evet bazı oyunlarda düz fps oynar gibi mousea basmadan döndürebiliyorum
Sistemim üst seviye ondan dolayı blue kullanıyorumBluestacks olsun, Gameloop olsun, Şuan oynadığım LDPlayer olsun hepsinde bu klavye ve fare sorunu var. Klavye yönetimini açıp sıfırlayın eğer düzelmezse bug tarzı bir şey oluyor. Silip yüklenmeden düzelmiyor. Emulatör olarak LDPlayer'i öneririm. Bluestacks da donarak oynadığım oyunları LDPlayer de sorunsuz oynuyorum.
Benimde üst seviye ama performans konusunda LD çok daha iyi. Siz bilirsiniz tabi.Sistemim üst seviye ondan dolayı blue kullanıyorum