PC Oyunlarda Takılma Ve Lag Sorunu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-26 151319.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-26 151319.png
    126.3 KB · Hit: 17
Olur , sonra afterburner açık halde bir oyun testi yapın
hocam şimdi bir kaç oyunda test ettim biraz azalma var gibi ama hala fps ve hz leri birbirine eşitleyince görüntü çok daha akıcı oluyor. Anlayamadım açıkçası eşitleyerek te keyif alınıyor oyundan lafım yok ama keşke sınırlamayla uğraşamadan bu kadar akıcı gözükebilseydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur , sonra afterburner açık halde bir oyun testi yapın
Veya herkes mi bu sorunları yaşıyor yoksa bir tek bende mi oluyor anlayamıyorum.

hocam şimdi bir kaç oyunda test ettim biraz azalma var gibi ama hala fps ve hz leri birbirine eşitleyince görüntü çok daha akıcı oluyor. Anlayamadım açıkçası eşitleyerek te keyif alınıyor oyundan lafım yok ama keşke sınırlamayla uğraşamadan bu kadar akıcı gözükebilseydi.

Veya herkes mi bu sorunları yaşıyor yoksa bir tek bende mi oluyor anlayamıyorum.
Genelde monitör hz ine sabitlemek en iyi seçenektir hem pc yorulmaz hemde yırtılma riski ortadan kalkar ben her oyunu öyle oynuyorum

Furmark indirip 10 dakika test yapıp sonucunu atar mısın

Son düzenleme:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-26 162302.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-26 162302.png
    2.8 MB · Hit: 22

sonuçlar böyle 5dk çalıştırdım ama bir fark olmuyor zaten

Normal mi değerler?
Pek bir sorun göremedim işletim sisteminde sorun var büyük ihtimal

Geri