denodeniz35
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu ikisini yapmamı istiyor yapayım mı?Deneme süresince sizi aktif korur 2 hafta boyunca şimdi deneyin bir de
bu ikisini yapmamı istiyor yapayım mı?Deneme süresince sizi aktif korur 2 hafta boyunca şimdi deneyin bir de
Lazım değil kendi uygulamasını yüklemenizi istiyorbu ikisini yapmamı istiyor yapayım mı?
yeniden başlatayım mı pc yiLazım değil kendi uygulamasını yüklemenizi istiyor
Olur , sonra afterburner açık halde bir oyun testi yapınyeniden başlatayım mı pc yi
hocam şimdi bir kaç oyunda test ettim biraz azalma var gibi ama hala fps ve hz leri birbirine eşitleyince görüntü çok daha akıcı oluyor. Anlayamadım açıkçası eşitleyerek te keyif alınıyor oyundan lafım yok ama keşke sınırlamayla uğraşamadan bu kadar akıcı gözükebilseydi.Olur , sonra afterburner açık halde bir oyun testi yapın
Veya herkes mi bu sorunları yaşıyor yoksa bir tek bende mi oluyor anlayamıyorum.Olur , sonra afterburner açık halde bir oyun testi yapın
Genelde monitör hz ine sabitlemek en iyi seçenektir hem pc yorulmaz hemde yırtılma riski ortadan kalkar ben her oyunu öyle oynuyorumhocam şimdi bir kaç oyunda test ettim biraz azalma var gibi ama hala fps ve hz leri birbirine eşitleyince görüntü çok daha akıcı oluyor. Anlayamadım açıkçası eşitleyerek te keyif alınıyor oyundan lafım yok ama keşke sınırlamayla uğraşamadan bu kadar akıcı gözükebilseydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya herkes mi bu sorunları yaşıyor yoksa bir tek bende mi oluyor anlayamıyorum.
sizin sistem nedir merak ettimGenelde monitör hz ine sabitlemek en iyi seçenektir hem pc yorulmaz hemde yırtılma riski ortadan kalkar ben her oyunu öyle oynuyorum
Furmark indirip 10 dakika test yapıp sonucunu atar mısınhocam şimdi bir kaç oyunda test ettim biraz azalma var gibi ama hala fps ve hz leri birbirine eşitleyince görüntü çok daha akıcı oluyor. Anlayamadım açıkçası eşitleyerek te keyif alınıyor oyundan lafım yok ama keşke sınırlamayla uğraşamadan bu kadar akıcı gözükebilseydi.
Veya herkes mi bu sorunları yaşıyor yoksa bir tek bende mi oluyor anlayamıyorum.
Bendeki hışırsizin sistem nedir merak ettim
Fullmark indirip 10 dakika test yapıp sonucunu atar mısın
sonuçlar böyle 5dk çalıştırdım ama bir fark olmuyor zatenFullmark indirip 10 dakika test yapıp sonucunu atar mısın
Pek bir sorun göremedim işletim sisteminde sorun var büyük ihtimalMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonuçlar böyle 5dk çalıştırdım ama bir fark olmuyor zaten
Normal mi değerler?
windows 11 yüklü şuan daha önce 10 yükleyip denemiştim ama bir şey değişmemişti diye hatırlıyorum.Pek bir sorun göremedim işletim sisteminde sorun var büyük ihtimal
Aklıma şimdilik bir şey gelmedi güvenli moddawindows 11 yüklü şuan daha önce 10 yükleyip denemiştim ama bir şey değişmemişti diye hatırlıyorum.