Asusunda varmış sanırım aynı modelide bir fark yoktur değil mi
Asus'u bilmiyorum. Bu marka kalitelidir alabilirsiniz.Asusunda varmış sanırım aynı modelide bir fark yoktur değil mi
Çok teşekkürlerAsus'u bilmiyorum. Bu marka kalitelidir alabilirsiniz.
gecikme yaşıyormuydunuz hocam kulaklıkta vesaireBen de TP Link UB-500 (5.3) kullanıyorum, mini model olduğundan kaynaklı olabilir, çekim alanı geniş değil, odadan çıkınca bağlantı kopmuyor ama ses kesiliyor, telefonumda BT 5.0 mı ne var, o bile bundan daha iyi, telefona bağlıyken telefonu kasanın üstüne koyuyorum evin diğer ucuna gidiyorum hala ses geliyor, bağlantı kopmuyor, bilgisayarda BT 5.3'te ise daha mutfağa bile gidemiyorum hemen ses kesiliyor, kullanım amacınıza göre bunu bilmenizde fayda olabilir.
hiç gecikme yaşadınızmı5.3 versiyonunu da alabilirsiniz. 6-7 aydır kullanıyorum.
Ben telefon kulaklığım ile kullanıyorum, belki uyum konusunda sıkıntılar vardır bilemiyorum ama rekabetçi oyunlar asla oynanamıyor, dizi, film için falan sorun değil ama CS 2, Valorant falan oynamak imkansız. Yine de dediğim gibi telefon kulaklığı olduğu için de gecikme yapıyor olabilir.gecikme yaşıyormuydunuz hocam kulaklıkta vesaire
anladım teşekkür ederim hocam sağolunBen telefon kulaklığım ile kullanıyorum, belki uyum konusunda sıkıntılar vardır bilemiyorum ama rekabetçi oyunlar asla oynanamıyor, dizi, film için falan sorun değil ama CS 2, Valorant falan oynamak imkansız. Yine de dediğim gibi telefon kulaklığı olduğu için de gecikme yapıyor olabilir.
Rica ederim. Sonuç olarak adaptör zaten 5.3, yani gecikme söz konusu bile olmamalı, artık yaşanabilecek bir gecikme bağlanan cihaza ait olmalı.anladım teşekkür ederim hocam sağolun