Neler Yeni

Bluetooth Hoparlör Önerisi

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler
Bütçe
450
Merhabalar max. 450tl ye bluetooth hoparlör arıyorum bu ses işlerinden pek anlamam. Dışarıda arkadaşlarımla basketbol veya voleybol oynuyoruz ve müzik dinlemek istediğimde telefon duyulmuyor bile. Bunun için ses kalitesi kuvvetli ve sesi patlamayacak bir hoparlör arıyorum. Ayrıca eğer usb ile bağlayabiliyorsam pcde de kullanabilir miyim?

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Tronsmartlar fiyat performans anlamında çok iyi araştırmanı tavsiye ederim. T6 Max aldım inanılmaz sesi var yeri titretiyor :D

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tronsmartlar fiyat performans anlamında çok iyi araştırmanı tavsiye ederim. T6 Max aldım inanılmaz sesi var yeri titretiyor :D
Markayı gördüm fakat ürünlerine pek bakmadım bir göz atacağım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar max. 450tl ye bluetooth hoparlör arıyorum bu ses işlerinden pek anlamam. Dışarıda arkadaşlarımla basketbol veya voleybol oynuyoruz ve müzik dinlemek istediğimde telefon duyulmuyor bile. Bunun için ses kalitesi kuvvetli ve sesi patlamayacak bir hoparlör arıyorum. Ayrıca eğer usb ile bağlayabiliyorsam pcde de kullanabilir miyim?
Normalde jbl'de 4w çıkış gücü varken attığım ankerde 8x2 yani 16w çıkış gücü var;

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler
Normalde jbl'de 4w çıkış gücü varken attığım ankerde 8x2 yani 16w çıkış gücü var;

hocam güzele benziyor fakat amazon beni bir tık geriyor her zaman daha hiç alışveriş yapmadım amazon üzerinden bir sıkıntı yaşar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bunun plus olmayan modeli hepsiburada da 500 tl çok bir fark olur mu aralarında o da uygun mudur?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
hocam güzele benziyor fakat amazon beni bir tık geriyor her zaman daha hiç alışveriş yapmadım amazon üzerinden bir sıkıntı yaşar mıyım?
Amazon kullandığım en iyi alışveriş sitesi. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Teşekkürler hocam değerlendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki benim attığım işe yarar mı yani fiyatına değer mi?
Yani biraz daha koyabilirseniz dediğim model iyi. Ama çıkamıyorum maalesef derseniz o modelde iş görür. Veya anker de alabilirsiniz.

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler
Yani biraz daha koyabilirseniz dediğim model iyi. Ama çıkamıyorum maalesef derseniz o modelde iş görür. Veya anker de alabilirsiniz.
Anladım hocam sağolun. Peki bu bluetooth hoparlörler pc'ye bağlanabilir mi bilginiz var mı? Film izlemek istediğmide bağlayıp sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim?

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Anladım hocam sağolun. Peki bu bluetooth hoparlörler pc'ye bağlanabilir mi bilginiz var mı? Film izlemek istediğmide bağlayıp sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim?
Evet kullanabilirsiniz çoğunda 3.5mm aux girişi oluyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,954
Üyeler
168,713
Son üye
R1MBB1000
Top Bottom