Neler Yeni

BLUETOOTH HOPARLÖRÜ BİLGİSAYARA BAĞLAYAMIYORUM ACİL YARDIM LÜTFEN

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Bilgisayarda hoparlör olarak kullanma amaçlı bluetooth hoparlör aldım telefonla bağlanmayı denediğimde sorunsuz bağlanıyor ancak bilgisayarla ne yaptıysam bağlantıyı gerçekleştiremedim. Cihazı görmede bir sıkıntısı yok üzerine tıkladığımda uzun uzun bağlanmaya çalışıyor ve her seferinde ''PIN' i denetleyin ve yeniden bağlanmayı deneyin.'' şeklinde uyarı veriyor. Pin girebilecek herhangi bir yere erişemiyorum. Bu arada bilgisayarımın işletim sistemi Windows 10.

Şimdiden teşekkürler...

rolyroys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can Çelik
  • Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Gider simgesini seçin. Diğer sorunları bul ve düzelt'in altında, Bluetooth'u ve ardından Sorun gidericiyi çalıştır'ı seçip yönergeleri izleyin.

• Uçak modunun kapalı olduğundan emin olun: Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet > Uçak modu'nu seçin. Uçak modu altındaki iki durumlu düğmenin kapalı olduğundan emin olun.
  • Bluetooth'u açıp kapatmayı deneyin: Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar simgesini seçin. Bluetooth'u kapatın, birkaç saniye bekleyin, ardından yeniden açın.
  • Bluetooth cihazı kaldırıp tekrar ekleyin: Başlangıç düğmesini, ardından Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar öğelerini seçin. Bluetooth altında, bağlanmakta sorun yaşadığınız cihazı ve ardından Cihazı kaldır > Evet'i seçin. Bluetooth cihazınızı yeniden ekleme hakkında daha fazla bilgi için Bluetooth cihazı bağlama bölümüne bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Gider simgesini seçin. Diğer sorunları bul ve düzelt'in altında, Bluetooth'u ve ardından Sorun gidericiyi çalıştır'ı seçip yönergeleri izleyin.

• Uçak modunun kapalı olduğundan emin olun: Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet > Uçak modu'nu seçin. Uçak modu altındaki iki durumlu düğmenin kapalı olduğundan emin olun.
  • Bluetooth'u açıp kapatmayı deneyin: Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar simgesini seçin. Bluetooth'u kapatın, birkaç saniye bekleyin, ardından yeniden açın.
  • Bluetooth cihazı kaldırıp tekrar ekleyin: Başlangıç düğmesini, ardından Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar öğelerini seçin. Bluetooth altında, bağlanmakta sorun yaşadığınız cihazı ve ardından Cihazı kaldır > Evet'i seçin. Bluetooth cihazınızı yeniden ekleme hakkında daha fazla bilgi için Bluetooth cihazı bağlama bölümüne bakın.
Yazdıklarınızın hepsini uyguladım ancak bağlanmıyor maalesef.

rolyroys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Can Çelik
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,395