Öneri Bluetooth kulaklık önerisi yardım

Anker mükemmel bir marka. QCY bin 1kya kadar olan herhangi bir modelinden daha iyi performans verir. Eski marka. Qcy alma bunu al fiyatına göre güzel kulaklık.
alıyım ozaman reis. bide dışarıya ses veriyormu

Daha önce konu açmştm da hiç bakan eden olmadı

Bütçem fazla yok 600 700 800 yani. max

uzun süre kullanacağım fp bi bt kulaklık öneririmisniz. sesi iyi çıksın fazla dışarıya vermesin bluetooth hemen bağlansın bşka bişi gerek yok

aklımdaki qcy t13 anc 679 tl galiba şuan trenyolda.
lenovo thinkplas gm2 pro vardıbende 2023 yılında almıştım çok iyi performans veriyordu fiyatı da uygun tavsiye ederim

knk az verir diyosan dışarıya ses. bana bi link atarmsn en ucuz hangi yerde alaym ve ek olarak iphonede kullanan oldumu sen veya başkası 16 pro var bende
@Krm01 knk cevap verrmsn sana zahmet. Bide ilave sorum sarj aleti varmi icinde bunun.
Aldigim gibi kullanmadan sarj mi edeyim ilk napaym

@Krm01 knk cevap verrmsn sana zahmet. Bide ilave sorum sarj aleti varmi icinde bunun.
Aldigim gibi kullanmadan sarj mi edeyim ilk napaym
Linkini zaten attım yukarıda mevcut.
Kablo ile geliyor 1A 5V eski tip şarj aleti ile şarj et kullan.

Linkini zaten attım yukarıda mevcut.
Kablo ile geliyor 1A 5V eski tip şarj aleti ile şarj et kullan.
Sadece kablomu geliyo knk. Adaptore takip sarjmi edeyim hiç kullanmadan ?
Bide iphone olur dimi. ve direk bluetoth baglayip kullancam dimi bi ayar yok

Sadece kablomu geliyo knk. Adaptore takip sarjmi edeyim hiç kullanmadan ?
Bide iphone olur dimi. ve direk bluetoth baglayip kullancam dimi bi ayar yok
Şarj et öyle kullan. Eski tip adaptörün üstünü oku. Bunlara normalde 0.5A önerilir. Ama 1-1.5 A de kullanılabilir.
Bağla çalıştır. Soundcore diye uygulaması var ekolayzır ayarını yapabilirsin veya hazır ekolayzır kullanabilirsin.

Şarj et öyle kullan. Eski tip adaptörün üstünü oku. Bunlara normalde 0.5A önerilir. Ama 1-1.5 A de kullanılabilir.
Bağla çalıştır. Soundcore diye uygulaması var ekolayzır ayarını yapabilirsin veya hazır ekolayzır kullanabilirsin.
Kendi iphonenun adaptoru olmazmi eger type c ise.
app storede varmi uygulamasi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri