Neler Yeni

Bluetooth Kulaklık Ses Kesilmesi ve Titremesi

yasa231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf TİLLİ
Merhabalar,
Yeni bluetooth kulaklık aldım. Markası Anker Soundcore Life Q10 fakat telefona bağlandığında ara ara ses kesiliyor veya titriyor. Kulaklığı alalı 1 hafta olmadı. İlk geldiğinde böyle bir sorun yoktu. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Bu sıkıntı düzelmesse geri yollayacağım. Teşekkürler.

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
Aldıktan sonra hiç sarj ettin mi?

Hexter^^

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Selçuk
Sağlıklı bluetooth bağlantısı oluşmuyor gibi.

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
Merhabalar,
Yeni bluetooth kulaklık aldım. Markası Anker Soundcore Life Q10 fakat telefona bağlandığında ara ara ses kesiliyor veya titriyor. Kulaklığı alalı 1 hafta olmadı. İlk geldiğinde böyle bir sorun yoktu. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Bu sıkıntı düzelmesse geri yollayacağım. Teşekkürler.
Bluetooth kulaklıklar da genel olarak karşılaşılan bir sorun en temel sebebi sisyal kopukluğu örneğin telefon cebinde ise seste ufak bozulmalar olabilir ama telefon ile kulaklık arasında engel olmaz ise bağlantı daha sağlıklı olduğundan ses daha net ve temiz cikicaktir

yasa231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf TİLLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldıktan sonra hiç sarj ettin mi?
Evet. Zaten başta geldiğinde %70 şarjı vardı. Kullandım 2-3 saat hiç bir problem yoktu. Sonra acces point yaptığım bir modem var. Telefonu ona bağladım. Sonra kulaklığı taktığımda ses kesilmeye bozulmaya başladı. Wifi den çıktım, telefon ağ ve blueetooth sıfırladım, kulaklığı şarj ettim olmadı , telefonu bile sıfırladım ama kar etmedi sebebini bir türlü anlayamadım.

yasa231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf TİLLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birde başka telefonda denedim ses kesilmesi olmadı. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom