Mesaj otomatik birleştirildi:
Goygoy bir yanada toplam bütçe nedir?
Bütçe yazmayanların mentalbluetooth mekanik klavye ve mouse lazım da
rgb mekanik klavye olursa iyi olur
Aula f75 bulursan al klavye olarak Bluetooth kulaklık oyun içinde cloud 3 al HyperXbluetooth mekanik klavye ve mouse lazım da
rgb mekanik klavye olursa iyi olur
İş deyken konu açınca insan atlıyor 5- 6 bin arasıBütçe yazmayanların mental
Alıntıyı görüntüle
Bu mouse mu yoksa atk blazing sky x1 miAsus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Al geç beyaz da güzel siyahta
Aula f75 bulursan al klavye olarak Bluetooth kulaklık oyun içinde cloud 3 al HyperX
Ben mouse olarak atk blazing sky x1 düşünüyorum klavye de Dareu ek871gtr klavye kafana yatarsa 4200 tutuyor ikisiİş deyken konu açınca insan atlıyor 5- 6 bin arası
Benim tercihim gladius 3 aimpoint beyaz kullandım sattım siyahı var şimdi bende mükemmelBu mouse mu yoksa atk blazing sky x1 mi
Ben mouse olarak atk blazing sky x1 düşünüyorum klavye de Dareu ek871gtr klavye kafana yatarsa 4200 tutuyor ikisi
Yani ben de araştırma içindeyim aşağı yukarı o bütçelerde
Bi araştıracağımBenim tercihim gladius 3 aimpoint beyaz kullandım sattım siyahı var şimdi bende mükemmel