- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorumevet PS4 kolu aldım onu deneyecegim şimdi işteyim akşam deneyince yazarım yorumlarımı
Çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorumevet PS4 kolu aldım onu deneyecegim şimdi işteyim akşam deneyince yazarım yorumlarımı
Fark etmez çekim seviyesi 4 mt den sonra kopmaya neden oluyor.Mesafeyi anlamanız için belirttim.Müzik için değil de kol için alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki kol bağlayabilirim dimi gecikmesiz.ps3 kolu mu bağlayabilirim yoksa ps4 mu?
Tamam dır sağolasınFark etmez çekim seviyesi 4 mt den sonra kopmaya neden oluyor.Mesafeyi anlamanız için belirttim.
İstediğim verimi alabilcekmiyim4.0 istersen ub-400
5.0 istersen linkteki ürün 20 metre çekiyor
kardeşim denedim gayet güzel çalışıyor gecikmesi de yok evin başka odalarına gittim ona rağmen hala çekiyordu oynatıyordumDeneyebilirsen çok memnun olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim.Bekliyorum yorumlarını kol bağlayacakmısın?
Çok teşekkür ederim yorumun için için rahat etti vallahi ürünün linkini atabilirmisinkardeşim denedim gayet güzel çalışıyor gecikmesi de yok evin başka odalarına gittim ona rağmen hala çekiyordu oynatıyordum
yukarıda atmışlardı 5.0 tplinkinÇok teşekkür ederim yorumun için için rahat etti vallahi ürünün linkini atabilirmisin
Evet gördüm iki kol mu bağladın peki?yukarıda atmışlardı 5.0 tplinkin
yok 1tane bağladımEvet gördüm iki kol mu bağladın peki?
Acaba iki tane bağlayabilirmiyimyok 1tane bağladım
Linke tıklanmıyor.4.0 istersen ub-400
5.0 istersen linkteki ürün 20 metre çekiyor
Gelince düşüncelerini paylaşırmısınLinke tıklanmıyor.
Ugreen markasının ürünleri kalitelidir. Linkteki üründen bende dahil bir kaç kişi denemek için yeni kullanıcı indirimiyle sipariş verdik. 19 kuruşa mal oldu. Gümrük vergisi tahmini olarak 30-50TL arası gelir diye düşünüyorum. Gelince göreceğiz.