Çözüldü✓ Bluetooth USB Dongle Önerisi

bud4nE

80+
Reaksiyon skoru
205
Bütçe
200
Kulaküstü kablosuz bir kulaklık satın aldım. Bluetooth 5.3 uyumlu.

Sadece iş yerindeki bilgisayara takabileceğim, youtube için yeterli bir ucuz yollu dongle arıyorum. Gecikme, kopma konusunda bir fikrim yok. Araştırdığıma göre benim ihtiyacım için 5.0 ve 5.3 arasında pek fark yokmuş.

Fiziksel bir mağazaya gittim. 5.3 350TL, 5.0 200TL. İnternette daha ucuz oldukları için satın almadım. Kullanıp memnun kalanlar varsa lütfen belirtin.

Hepsiburada Premium var Amazon P. ve Trendyol P. yok. Hepsiburada üzerinden olursa eğer kargo ödemeden alabilirim. Teşekkürler.

ben temudan almıştım 100 liraya işgörüyor. herhangi bir tane al gitsin çok bir farkı yok. link atamıyorum çünkü kaldırılmış ürün

ben temudan almıştım 100 liraya işgörüyor. herhangi bir tane al gitsin çok bir farkı yok. link atamıyorum çünkü kaldırılmış ürün
Temudan daha önce hiç ürün almadım. Vergi işleri falan olmuyor mu orada? Yurtdışı ürünü değil mi hepsi. Hiçbir bilgim yok

Anakart değiştirmeden önce tplink UB500 kullanıyordum oyun konsolum için gayet iyiydi hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Tplink ürünlerini tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,393
Üyeler
186,882
Son üye
atatürküseviyorum
Geri