Neler Yeni

Bluetoothlu Kulaklık Arıyorum.

lastikMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Tosun
Bütçe
200
Video izlemek için maksimum 200 TL, kulak içi, 4,5-5 saat şarjı giden ve birisi kutusundayken diğerini kullanabileceğim Bluetoothlu kulaklık arıyorum, şimdiden teşekkürler.

lastikMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Haylou T15

Bende Haylou T15 kullanıyorum, tek olarak kullanacaksan birisi bitince kutuya koyar şarj olur sen o sırada diğerini kullanırsın bu şekilde akşama kadar çalışır.

lastikMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Haylou T15 kullanıyorum, tek olarak kullanacaksan birisi bitince kutuya koyar şarj olur sen o sırada diğerini kullanırsın bu şekilde akşama kadar çalışır.

Bende bu şekilde olmasını istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl ayrı ayrı?
Demek istediğini anlamadım
Birisini kullandım, şarjı bitti. Diğerini kutusundan alıp şarjı biteni şarj edebiliyor muyum?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bende bu şekilde olmasını istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birisini kullandım, şarjı bitti. Diğerini kutusundan alıp şarjı biteni şarj edebiliyor muyum?
Evet ikisinin şarjı ayrı ayrıdır. Birisi bittiğinde diğerini kullanabilirsiniz.

mesut3467

80+ Bronze
Bence önce hangi tip bir bluetooth kulaklık aradığını bir düşün. Kulak içi kulaklıklar ve kulak üstü kulaklıklar var. Ben oyun oynayayım. Uzun zaman kulağımda kalsın uzun süre gitsin istiyorsan kulak üstü bluetooth kulaklıklara bakmak lazım. Eğer ben müzik kalitesi iyi olsun basları kulağımda hissedeyim, çevre seslerini en az duyayım ayrıca dışarı çıkarkende kullanayım diyorsan. Pratiklik açısından kulak içi kulaklık bakmanı öneririm. Kulak üstü için diyecek modelim yok fakat külakiçi için edifier x3 ü tavsiye ederim. Gerek bas kalitesi gerek video izleme performansı olsun iyidir. Fiyat performans bakımından alabileceğin 200 tl bandında en iyilerden biridir.

Link vermek istemiyorum. Hepsiburada da indirime girmişti. Yeni kullanıcılara özel 200 tl ye 50 tl indirim veriyordu. Düşünürsen aklında bulunsun.

Top Bottom