mustafayahya
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
bm800 yonka muzikten aldım yanında 7.1 ses kartı geliyor ama daha kaliteli ses kartı daha iyi iş görür diye düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir
onun için power mı ne bişeyler vardı onunla sesi güzel oluyordu o mikrofonunbm800 yonka muzikten aldım yanında 7.1 ses kartı geliyor ama daha kaliteli ses kartı daha iyi iş görür diye düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir
ses kartsız cidden leş bence.bm800 yonka muzikten aldım yanında 7.1 ses kartı geliyor ama daha kaliteli ses kartı daha iyi iş görür diye düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir
set olarak olarak aldım sadece ses kartını gelen ses kartıyla degismeme gerek var mı daha kalitelisi ileses kartsız cidden leş bence.
ses kartı değilde power lazımset olarak olarak aldım sadece ses kartını gelen ses kartıyla degismeme gerek var mı daha kalitelisi ile
Ses kartına gerek yok da Phantom alman lazım o olmadan bu mikrofon pek işe yaramıyor.bm800 yonka muzikten aldım yanında 7.1 ses kartı geliyor ama daha kaliteli ses kartı daha iyi iş görür diye düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir