Neler Yeni

🔥İndirim BM800 Mikrofon Seti 422 TL

Deeps

80+
Ses kartı hepsi bir olmuyor phantom güce sahip olması lazım yoksa sesiniz çok kısık gider, güç değeri de yazmıyor ben göremedim şahsen
ses kartı yeterli voltajı verir

Deeps

80+
Öyle olmuyor maalesef, ben de ikisi de var power takmadan ses çok çok az gidiyor.
Öyle oluyor. ses kartının içinde amfi'si mevcut 36w ile çalışıyor teknik verileri de mi okumadın :D

A_TURAN_A

80+ Bronze
Öyle oluyor. ses kartının içinde amfi'si mevcut 36w ile çalışıyor teknik verileri de mi okumadın :D
Ses kartı hepsi bir olmuyor phantom güce sahip olması lazım yoksa sesiniz çok kısık gider, güç değeri de yazmıyor ben göremedim şahsen
Burda zaten yazmışım, ses kartlarının hepsi bir olmuyor phantom güce sahip olması lazım diye, güç değerini de göremedim demişim? Okumuyorsun galiba ve ayrıca sizin dediğiniz gibi her ses kartı power la bir olmuyor yeteri gücü sağlaması lazım ben de ikiside var se kartı yeterli gücü sağlayamadığından sesim çok kısık gidiyordu phantom power aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Oğuz Tutkun
tam bu ürünün konusunu açacaktım. set olarak mı satılıyor bu tam anlamadım var mı alan? bm800 mikrofonum var. ses kartı ararken denk geldim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ibrahim enes
Phantom power nedir acaba? Şart mı mikrofonlar için? Pek anlamıyorum mikrofonlardan ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Oğuz Tutkun
Phantom power nedir acaba? Şart mı mikrofonlar için? Pek anlamıyorum mikrofonlardan ben
mikrofona güç vermek için kullanılıyor. şöyle bir ürün. sesin daha yüksek ve kaliteli çıkmasını sağlıyor. Google'a phantom power yazınca birçok muadil mevcut farklı markaların.

1731598450840.png

Top Bottom