Deeps
80+
power ses kartı iştePower olmadan hiçbir işe yaramaz, powerli set bulmanız lazım
power ses kartı iştePower olmadan hiçbir işe yaramaz, powerli set bulmanız lazım
Ses kartı hepsi bir olmuyor phantom güce sahip olması lazım yoksa sesiniz çok kısık gider, güç değeri de yazmıyor ben göremedim şahsenpower ses kartı işte
ses kartı yeterli voltajı verirSes kartı hepsi bir olmuyor phantom güce sahip olması lazım yoksa sesiniz çok kısık gider, güç değeri de yazmıyor ben göremedim şahsen
Öyle olmuyor maalesef, ben de ikisi de var power takmadan ses çok çok az gidiyor.ses kartı yeterli voltajı verir
Öyle oluyor. ses kartının içinde amfi'si mevcut 36w ile çalışıyor teknik verileri de mi okumadınÖyle olmuyor maalesef, ben de ikisi de var power takmadan ses çok çok az gidiyor.
Öyle oluyor. ses kartının içinde amfi'si mevcut 36w ile çalışıyor teknik verileri de mi okumadın
Burda zaten yazmışım, ses kartlarının hepsi bir olmuyor phantom güce sahip olması lazım diye, güç değerini de göremedim demişim? Okumuyorsun galiba ve ayrıca sizin dediğiniz gibi her ses kartı power la bir olmuyor yeteri gücü sağlaması lazım ben de ikiside var se kartı yeterli gücü sağlayamadığından sesim çok kısık gidiyordu phantom power aldım.Ses kartı hepsi bir olmuyor phantom güce sahip olması lazım yoksa sesiniz çok kısık gider, güç değeri de yazmıyor ben göremedim şahsen
mikrofona güç vermek için kullanılıyor. şöyle bir ürün. sesin daha yüksek ve kaliteli çıkmasını sağlıyor. Google'a phantom power yazınca birçok muadil mevcut farklı markaların.Phantom power nedir acaba? Şart mı mikrofonlar için? Pek anlamıyorum mikrofonlardan ben
Teşekkür ederim.mikrofona güç vermek için kullanılıyor. şöyle bir ürün. sesin daha yüksek ve kaliteli çıkmasını sağlıyor. Google'a phantom power yazınca birçok muadil mevcut farklı markaların.
Alıntıyı görüntüle