KlausM
80+ Silver
- Bütçe
- 1350000
alınır kesinlikleBMW 3 Serisi 320i ED alacağım 80-90k kilometerde dış kaporta ile oynanmamış ilk sahibinden alınır mı?
sakin kullanacağım.
temizse alınır cıdden ıyıBMW 3 Serisi 320i ED alacağım 80-90k kilometerde dış kaporta ile oynanmamış ilk sahibinden alınır mı?
sakin kullanacağım.
Ek olarak aldığın gibi bunları değiştirmeni kesinlikle tavsiye ederim hem kafan cok rahat olur hemde cıkacak arızaları cok aza düşuk maliyete indirmis olursunO km de tercih edilebilir ama N13 motora sahip bunun farkında ol. Bir sabah durduk yere arıza verebilecek potansiyel de bi motor ve en ucuz arızası 8/10k dan başlıyor.
120/130bin km den sonra dost tavsiyesi olarak binmeni tavsiye etmem o kmlerden sonra arızalar patlamaya başlıyor.
teşekkürlerEk olarak aldığın gibi bunları değiştirmeni kesinlikle tavsiye ederim hem kafan cok rahat olur hemde cıkacak arızaları cok aza düşuk maliyete indirmis olursunAlıntıyı görüntüle
Masraf çıkarttığını biliyorum ama kmsi düşük ve her şeyi stock olan bir araç, gençlerin eline düşen f30 dan korkacaksın zatenN13 Motor masraf çıkarabilir haberin olsun. Ben alacak olsaydım o bütçelerde Benzinli W205 C180 kovalardım.