O arabanın turbo sorunu varmış o yüzden önermedim hocam3M bütçede 3 araç içerisinden 1 tanesi Giulia olmalı bence. BMW 3-4 serisi Giulia yanında oyuncak araba keyfi veriyor.
O arabanın turbo sorunu varmış o yüzden önermedim hocam3M bütçede 3 araç içerisinden 1 tanesi Giulia olmalı bence. BMW 3-4 serisi Giulia yanında oyuncak araba keyfi veriyor.
Kronik olarak yok. Her araçta belli başlı sorunlar zaten var.O arabanın turbo sorunu varmış o yüzden önermedim hocam
Günümüzde her araçta turbo sorunu var.Kimse araç ısıtmak nedir,araç soğutmak nedir bilmiyor hele dizel arabaya sabahın -20 sinde dip gaz basanları saymıyorum bile.Sonra x markası sorunlu oluyor.O arabanın turbo sorunu varmış o yüzden önermedim hocam
Hocam valla ben sürrkli araba videoları filan izliyorum yeni turbo sorunu çıkmış forumlarda bakın yabancı özellikle oralarda bulursunuz. Hatta türkiyede de her hafta yayın açan birisi vardı onun yayına bir adam geldi bu arabayı kullanan oda söylemişti araştırmış kronik yeni çıkmış bu soru.Kronik olarak yok. Her araçta belli başlı sorunlar zaten var.