Neler Yeni

Bmw x5 2016 m sport alınır mı

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
Selamın aleyküm değerli abilerim kardeşlerim hayırlı günler
X5 2016 dizel bmw 90 binde m sport alma aşamasındayız kullanıcı yorumlarını bekliyorum sizce alınır mı bir çok kişiden memnun olduklarını öğrendim

eneskaya6

80+ Silver
Alınır güzel araba. motoru da saf bmw motoru b47. extra bi güç bekleme ama çoğu sedan arabayı tokatlar. konforu harika, virajlarda ki performansı falan suv sürüyorum demezsin

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır güzel araba. motoru da saf bmw motoru b47. extra bi güç bekleme ama çoğu sedan arabayı tokatlar. konforu harika, virajlarda ki performansı falan suv sürüyorum demezsin
Knk arabayı alamaya gittik Ankara’ya adama expertize geçelim dedik gelin benim tanıdık var dedi biz yok bizim istediğimiz expertize gidicez dedik tamam dedi siz geçin biz geliyoruz dedi expertize geçtik adam gelmedi şaka gibi bizi dolandırmaya çalıştılar

eneskaya6

80+ Silver
Knk arabayı alamaya gittik Ankara’ya adama expertize geçelim dedik gelin benim tanıdık var dedi biz yok bizim istediğimiz expertize gidicez dedik tamam dedi siz geçin biz geliyoruz dedi expertize geçtik adam gelmedi şaka gibi bizi dolandırmaya çalıştılar
vay ******** ya insanın hem parasını yiyor hem gününü

Top Bottom