Boğazdaki şişlik sebebi

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,087
20230110_131935.jpg

Resimde gordugunuz kısım bademcikmi yoksa lenf bezimi?
Boğazımın bi tarafında küçük diğer tarafinda ise baya büyük ve bu enfeksiyon sebebi değil küçüklüğümden beri böyle.Şuanda ağrıyor biraz yuksek ihtimalle bogazim agridigi içindir.Daha öncedende olmuştu.Bi ara doktora gittiğimde şuanlık riskli bir şey yok demişti küçüktüm o zaman.Yarın tekrar gidiceğim.Sizce bunun nrdeni nedir.Biri diğerinden buyuk ve normalde ağrımıyor ďuanda hasta olduğum için ağrıyor.Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D

Alıntıyı görüntüle
Boğazımın bi tarafında küçük diğer tarafinda ise baya büyük ve bu enfeksiyon sebebi değil küçüklüğümden beri böyle.Şuanda ağrıyor biraz yuksek ihtimalle bogazim agridigi içindir.Daha öncedende olmuştu.Bi ara doktora gittiğimde şuanlık riskli bir şey yok demişti küçüktüm o zaman.Yarın tekrar gidiceğim.Sizce bunun nrdeni nedir.Biri diğerinden buyuk ve normalde ağrımıyor ďuanda hasta olduğum için ağrıyor.Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D
"Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D"
Yaşadığım sorunu googleda aratınca benim haller

"Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D"
Sorma ya yapcak başka birşeyim yok şuan.Doktora gidene kadar bakınayım dedim.

Alıntıyı görüntüle
Lenf kanseri olma riskin var, evet. Fakat düşük bir ihtimal. Oradan örnek alacaklar ve ardından teste yollarlar düşüncesindeyim. Testin sonucunda ne olduğu çıkar. Genelde böyle gidip de lenf kanseri olan çok kişi görmedim, için rahat tutabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lenf sistemi işleyişini bilen ve böyle şeyleri görmüş olan birisi bunda lenf kanseri riski olabileceğini anlar. Doktorların çoğu böyle durumlarda test ister, çünkü kanser riski vardır. Yakınlarımda yaşadığım bir durum, tabii onlarda kanser çıkmadı.

Geri