Neler Yeni

Boğazdaki şişlik sebebi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
20230110_131935.jpg

Resimde gordugunuz kısım bademcikmi yoksa lenf bezimi?
Boğazımın bi tarafında küçük diğer tarafinda ise baya büyük ve bu enfeksiyon sebebi değil küçüklüğümden beri böyle.Şuanda ağrıyor biraz yuksek ihtimalle bogazim agridigi içindir.Daha öncedende olmuştu.Bi ara doktora gittiğimde şuanlık riskli bir şey yok demişti küçüktüm o zaman.Yarın tekrar gidiceğim.Sizce bunun nrdeni nedir.Biri diğerinden buyuk ve normalde ağrımıyor ďuanda hasta olduğum için ağrıyor.Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüle
Boğazımın bi tarafında küçük diğer tarafinda ise baya büyük ve bu enfeksiyon sebebi değil küçüklüğümden beri böyle.Şuanda ağrıyor biraz yuksek ihtimalle bogazim agridigi içindir.Daha öncedende olmuştu.Bi ara doktora gittiğimde şuanlık riskli bir şey yok demişti küçüktüm o zaman.Yarın tekrar gidiceğim.Sizce bunun nrdeni nedir.Biri diğerinden buyuk ve normalde ağrımıyor ďuanda hasta olduğum için ağrıyor.Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D
"Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D"
Yaşadığım sorunu googleda aratınca benim haller

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D"
Sorma ya yapcak başka birşeyim yok şuan.Doktora gidene kadar bakınayım dedim.

Zechion

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Lenf kanseri olma riskin var, evet. Fakat düşük bir ihtimal. Oradan örnek alacaklar ve ardından teste yollarlar düşüncesindeyim. Testin sonucunda ne olduğu çıkar. Genelde böyle gidip de lenf kanseri olan çok kişi görmedim, için rahat tutabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenf sistemi işleyişini bilen ve böyle şeyleri görmüş olan birisi bunda lenf kanseri riski olabileceğini anlar. Doktorların çoğu böyle durumlarda test ister, çünkü kanser riski vardır. Yakınlarımda yaşadığım bir durum, tabii onlarda kanser çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,672
Üyeler
166,413
Son üye
zento10
Top Bottom