m1ckey 80+ Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Erdem Çilesiz 7 Mart 2024 #1 Boksa yeni başlıca ilk almam gerekenler ne ben bunları seçtim eksik ve ya fazla varsa söylemi siniz
E efost 80+ Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 283 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Efe 10 Mart 2024 #2 m1ckey yazmış: Boksa yeni başlıca ilk almam gerekenler ne ben bunları seçtim eksik ve ya fazla varsa söylemi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesiniz Devamı için tıklayın... Eldiven tercihin bence yanlış şu tarz eldivenlere bak: Dişliğe gerek yok bence,genelde turnuva tarzı şeylerde kullanıyorlar diye biliyorum,o attığın fotoğraftaki bandajdan kaçtane var?
m1ckey yazmış: Boksa yeni başlıca ilk almam gerekenler ne ben bunları seçtim eksik ve ya fazla varsa söylemi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülesiniz Devamı için tıklayın... Eldiven tercihin bence yanlış şu tarz eldivenlere bak: Dişliğe gerek yok bence,genelde turnuva tarzı şeylerde kullanıyorlar diye biliyorum,o attığın fotoğraftaki bandajdan kaçtane var?