Boks'a başlamak?

Bende başlayacağım güzel oldu hem kas yapacağım hemde boksa başlayacağım birde piyano hem sert gözüküp hemde sanatla ilgilenmek

okçulukta bir spor dalı nasıl profesyonelde bir sorun çıkabilir bu düşünce ufku daraltır ama kariyer konusunda evet,bir yol açabilir
Kanka dövüş sanatları yani spor dalı derken ben okçuluk vb kastetmemiştim sadece dövüş sanatları

öncelikle haklısın bazı insanlar sırf boksa gidiyorum demek için gidiyorlar ve egoları tavan oluyor.Ama insanın kendini savunması önemlidir hayat bu ne olacağı belli olmaz boksu normalde 6 ay yapsan yeter ama o 6ayda sıkı çalışarak boks yaparsan yeter hem kendini yeterince savunmayı öğrenirsin hemde özgüvenini yükseltirsin
Peki Uzak Doğu Dövüş Sanatlarıyla Kendini Savunamaz mısın ? Dostum Boks Bana Biraz Sadistçe Geliyor

Peki Uzak Doğu Dövüş Sanatlarıyla Kendini Savunamaz mısın ? Dostum Boks Bana Biraz Sadistçe Geliyor
uzak doğuda muay tai dışında hep fasa fiso kicbox ya da box u tam anlamıyla öğrenen biri aynı sikletindeki tekvando karete kung fu gibi sporlarla uğraşanı yerden yere vurur.

uzak doğuda muay tai dışında hep fasa fiso kicbox ya da box u tam anlamıyla öğrenen biri aynı sikletindeki tekvando karete kung fu gibi sporlarla uğraşanı yerden yere vurur.
Katılıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
Kendini Korumaktan Bahsediyorsak Karşına Boksör Çıkmasının Olasılığı Kaç ?

en iyi savunma saldırıdır biri sana saldırsa sen kendini savunsanmı daha kolaydır yok sa biri sana saldırsa sen ona kickboxunla misliyle saldırsanmı daha kolaydır.
bu durumda kaos çıkar ve kaostan güçlü olan kazanır bence savunarak hem kaosu engellemiş hem kendini,hem rakibini korumuş olursun ama dediklerinde haklılık payı var

bu durumda kaos çıkar ve kaostan güçlü olan kazanır bence savunarak hem kaosu engellemiş hem kendini,hem rakibini korumuş olursun ama dediklerinde haklılık payı var
işte sorun tam da bu uzak doğu savunma sporları senin ceki çen filmlerinde gördüğün gibi değil sadece seni atik ve çevik yapmaya yönelik karşındaki tarafından sadece 1 tane okkalı yumruğa maruz kalman senin için kaostan kötü olur.(bu arada bu tarz sporlarla yıllardır iç içeyim.).öte taraftan kickbox ve box senin vücudunu inanılmaz dayanıklı yapmanın yanında güçlü ve çevik yapar.kaosa gerek kalmadan bile rakibi tek yumrukta oturtabilirsin.

işte sorun tam da bu uzak doğu savunma sporları senin ceki çen filmlerinde gördüğün gibi değil sadece seni atik ve çevik yapmaya yönelik karşındaki tarafından sadece 1 tane okkalı yumruğa maruz kalman senin için kaostan kötü olur.(bu arada bu tarz sporlarla yıllardır iç içeyim.).öte taraftan kickbox ve box senin vücudunu inanılmaz dayanıklı yapmanın yanında güçlü ve çevik yapar.kaosa gerek kalmadan bile rakibi tek yumrukta oturtabilirsin.
işte bu gerçekten doğru

haklısın işin içine girmeden çok konuşmam doğru olmaz ama yinede tek çözüm yolunun rakibi bayıltmak olduğunu düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri