Kanka dövüş sanatları yani spor dalı derken ben okçuluk vb kastetmemiştim sadece dövüş sanatlarıokçulukta bir spor dalı nasıl profesyonelde bir sorun çıkabilir bu düşünce ufku daraltır ama kariyer konusunda evet,bir yol açabilir
Peki Uzak Doğu Dövüş Sanatlarıyla Kendini Savunamaz mısın ? Dostum Boks Bana Biraz Sadistçe Geliyoröncelikle haklısın bazı insanlar sırf boksa gidiyorum demek için gidiyorlar ve egoları tavan oluyor.Ama insanın kendini savunması önemlidir hayat bu ne olacağı belli olmaz boksu normalde 6 ay yapsan yeter ama o 6ayda sıkı çalışarak boks yaparsan yeter hem kendini yeterince savunmayı öğrenirsin hemde özgüvenini yükseltirsin
peki ya neden size böyle geliyor ?Peki Uzak Doğu Dövüş Sanatlarıyla Kendini Savunamaz mısın ? Dostum Boks Bana Biraz Sadistçe Geliyor
Bence hepsiyle kendini savunursun bu kısım biraz kişinin kendi tercihine kalıyor gibiPeki Uzak Doğu Dövüş Sanatlarıyla Kendini Savunamaz mısın ? Dostum Boks Bana Biraz Sadistçe Geliyor
uzak doğuda muay tai dışında hep fasa fiso kicbox ya da box u tam anlamıyla öğrenen biri aynı sikletindeki tekvando karete kung fu gibi sporlarla uğraşanı yerden yere vurur.Peki Uzak Doğu Dövüş Sanatlarıyla Kendini Savunamaz mısın ? Dostum Boks Bana Biraz Sadistçe Geliyor
Katılıyorumuzak doğuda muay tai dışında hep fasa fiso kicbox ya da box u tam anlamıyla öğrenen biri aynı sikletindeki tekvando karete kung fu gibi sporlarla uğraşanı yerden yere vurur.
Kendini Korumaktan Bahsediyorsak Karşına Boksör Çıkmasının Olasılığı Kaç ?uzak doğuda muay tai dışında hep fasa fiso kicbox ya da box u tam anlamıyla öğrenen biri aynı sikletindeki tekvando karete kung fu gibi sporlarla uğraşanı yerden yere vurur.
en iyi savunma saldırıdır biri sana saldırsa sen kendini savunsanmı daha kolaydır yok sa biri sana saldırsa sen ona kickboxunla misliyle saldırsanmı daha kolaydır.Kendini Korumaktan Bahsediyorsak Karşına Boksör Çıkmasının Olasılığı Kaç ?
bu durumda kaos çıkar ve kaostan güçlü olan kazanır bence savunarak hem kaosu engellemiş hem kendini,hem rakibini korumuş olursun ama dediklerinde haklılık payı varen iyi savunma saldırıdır biri sana saldırsa sen kendini savunsanmı daha kolaydır yok sa biri sana saldırsa sen ona kickboxunla misliyle saldırsanmı daha kolaydır.
işte sorun tam da bu uzak doğu savunma sporları senin ceki çen filmlerinde gördüğün gibi değil sadece seni atik ve çevik yapmaya yönelik karşındaki tarafından sadece 1 tane okkalı yumruğa maruz kalman senin için kaostan kötü olur.(bu arada bu tarz sporlarla yıllardır iç içeyim.).öte taraftan kickbox ve box senin vücudunu inanılmaz dayanıklı yapmanın yanında güçlü ve çevik yapar.kaosa gerek kalmadan bile rakibi tek yumrukta oturtabilirsin.bu durumda kaos çıkar ve kaostan güçlü olan kazanır bence savunarak hem kaosu engellemiş hem kendini,hem rakibini korumuş olursun ama dediklerinde haklılık payı var
işte bu gerçekten doğruişte sorun tam da bu uzak doğu savunma sporları senin ceki çen filmlerinde gördüğün gibi değil sadece seni atik ve çevik yapmaya yönelik karşındaki tarafından sadece 1 tane okkalı yumruğa maruz kalman senin için kaostan kötü olur.(bu arada bu tarz sporlarla yıllardır iç içeyim.).öte taraftan kickbox ve box senin vücudunu inanılmaz dayanıklı yapmanın yanında güçlü ve çevik yapar.kaosa gerek kalmadan bile rakibi tek yumrukta oturtabilirsin.
haklısın işin içine girmeden çok konuşmam doğru olmaz ama yinede tek çözüm yolunun rakibi bayıltmak olduğunu düşünmüyorum.işte sorun tam da bu uzak doğu savunma sporları senin ceki çen filmlerinde gördüğün gibi değil sadece seni atik ve çevik yapmaya yönelik karşındaki tarafından sadece 1 tane okkalı yumruğa maruz kalman senin için kaostan kötü olur.(bu arada bu tarz sporlarla yıllardır iç içeyim.).öte taraftan kickbox ve box senin vücudunu inanılmaz dayanıklı yapmanın yanında güçlü ve çevik yapar.kaosa gerek kalmadan bile rakibi tek yumrukta oturtabilirsin.