Neler Yeni

Bol Kalorili Milkshake Tarifi

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Dostlar spora başladım ve kilo almam gerek hemde bayağıfazla önime ne konursa yiyorum ama biraz yetersiz kalıyor takviye olarak bunu içmek istiyorum, dün kendim muz + ceviz + fındık ezmesi ve süt ile milkshae yapmayı denedim fındık ezmesini fazka atmışım dişlerim sızladı(çok çikolata vs yemiyorum) ama onun dışışnda güzeldi. Bunu yapmaya devam etsem sıkıntı olur mu, birde yulaf yok evde onun yerine mısır gevreği vs koysam olur mu?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Dostlar spora başladım ve kilo almam gerek hemde bayağıfazla önime ne konursa yiyorum ama biraz yetersiz kalıyor takviye olarak bunu içmek istiyorum, dün kendim muz + ceviz + fındık ezmesi ve süt ile milkshae yapmayı denedim fındık ezmesini fazka atmışım dişlerim sızladı(çok çikolata vs yemiyorum) ama onun dışışnda güzeldi. Bunu yapmaya devam etsem sıkıntı olur mu, birde yulaf yok evde onun yerine mısır gevreği vs koysam olur mu?
Findik ezmesini normalden biraz daha azalt misir gevregi sorun olmaz

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
muz süt fıstık ezmesi bile yeterli çok abartmana gerek yok kuruyemişler gün içinde yesende olur

mısır gevreğide normal tahıl karışımı no problem ama yulaf yemen daha iyi olur lifli

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,103
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Cici bebe de ye.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Fastfood tuketimin nasil?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
O işi yapmayı düşünüyorum hocam tekrardan teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 haftada 1 bazen, 1 haftada 2 defa falan, ama çok sık yemiyorum.
Ne demek

O işi yapmayı düşünüyorum hocam tekrardan teşekkürler.

2 haftada 1 bazen, 1 haftada 2 defa falan, ama çok sık yemiyorum.
Normal tutmaya calis

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muz süt fıstık ezmesi bile yeterli çok abartmana gerek yok kuruyemişler gün içinde yesende olur

mısır gevreğide normal tahıl karışımı no problem ama yulaf yemen daha iyi olur lifli
Her türlü yulaf olur mu? Hocam mesela bimin yulafı kötü şokun iyi gibi bir soru takıldı aklıma.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Her türlü yulaf olur mu? Hocam mesela bimin yulafı kötü şokun iyi gibi bir soru takıldı aklıma.
ben ne olsa yiyordum bana fark etmiyordu 2 haftada 7 kilo almıştım o yüzden yulaf yulaftır

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Cici bebe kesin ekle, mısır gevreği ve coco-pops'ta olabilir.

Muci46

80+ Bronze

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Cicibebe harbiden kilo aldırıyor urun şaf şeker, tadı aşırı güzel tavsiye edilir icine bide muz + protein tozu + yer fıstığı atinca misss gibi oluyor
Hocam galiba protein tozu kullabmış birisisiniz. P tozu yerine gainerkullansam nasıl olur.

Top Bottom