Neler Yeni

Bol Kalorili Milkshake Tarifi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostlar spora başladım ve kilo almam gerek hemde bayağıfazla önime ne konursa yiyorum ama biraz yetersiz kalıyor takviye olarak bunu içmek istiyorum, dün kendim muz + ceviz + fındık ezmesi ve süt ile milkshae yapmayı denedim fındık ezmesini fazka atmışım dişlerim sızladı(çok çikolata vs yemiyorum) ama onun dışışnda güzeldi. Bunu yapmaya devam etsem sıkıntı olur mu, birde yulaf yok evde onun yerine mısır gevreği vs koysam olur mu?
Eğe Fitness'ın Bir Tarifi Vardı Bir Videosun'da Onun Aynısını Yap 1000 Kalorili Bir milkshae Tarifi.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ne kadar 250 lira mı?:D
Sanmam.
İçin'de Yulaf, Süt, Bal, Protein Tozu Çikolatalı, Tarçın, Muz, 2 Tane Çiğ Yumurta Felan Birde Hatırlamadığım Bir Kaç Bir Şey Daha.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben yoğum!

Muzun kilosu 20 lira.

BİM var. :)

Evde var.
Bunların Hespini Karıştırığ Blendar Çektinmi Miss Gibi Hem Protein İhtiyacını Alırsın Hemde Kalori İhtiyacını.
Denendi Tadı Güzel Fena Değil Nerdeyse 2 Yıl Önce Bende Spora Başladığım'da İçiyordum Bu Dediğimi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunların Hespini Karıştırığ Blendar Çektinmi Miss Gibi Hem Protein İhtiyacını Alırsın Hemde Kalori İhtiyacını.
Denendi Tadı Güzel Fena Değil Nerdeyse 2 Yıl Önce Bende Spora Başladığım'da İçiyordum Bu Dediğimi.
Yakın bir zamanda deneyeceğim ama yumurtasız. BİM in protein tozunu kullansam olur mu hem el altında ( 10 dk ) hem de 150 gr. Annemin dikkatini çekmez.

Muci46

80+ Bronze
Ben bunu spordan sonra iciyordum jsjsjss salonda dolaba koyup bitince içiyordumm, guzel oluyorrr(egenin tarifi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakınnnn
Yakın bir zamanda deneyeceğim ama yumurtasız. BİM in protein tozunu kullansam olur mu hem el altında ( 10 dk ) hem de 150 gr. Annemin dikkatini çekmez.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bim'in Protein Tozunu Hiç Bilmiyorum Ne Kadar Sağlıklı Üretim Aşamasın'da Kullanılan Ürünün Kalitesi Felan Ben Almazdım.

Muci46

80+ Bronze
İç iç birsey demeyeceğim ic abc markasi nile olmayan bir protein tozunu ic bide la yazmissin neyse birsey demiyorum, sadece ic ya dhdhdhd
Sanki kotu birsey diyoruz kalitesiz markayla midenizde karincalanma, ishal, bagirsak propleminden geçilmeyecek onu istiyonuz valla su forumda iyi bir şey denilmiyor sizin gibiler yuzume sinirlendim aksam aksam. Xjdjdjd

Son düzenleme:

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Hocam yumurta yerine başka bir şey koyabilir miyiz peki?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam yumurta yerine başka bir şey koyabilir miyiz peki?
Hocam yumurtanın tadı gelmiyor bile eğer alerjiniz varsa aynı besin değerine sahip başka besin maddeleride koyabilirsiniz ama söylemem lazım hiç denemedim, ben orijinal tariften yanayım.

Top Bottom